Чому тернополянам дорахували зайві куби за газ

Чому тернополянам дорахували зайві куби за газ
  • Про великі суми у квитанціях за газ та доплюсовані куби тернополяни пишуть в соцмережі facebook. 
  • У "Тернопільміськгазі" пояснюють, що був збій у системі. 

- Попри подані через сервіс EPS показники, мені ще доплюсували більше 60 кубів за минулий місяць, - пише у соцмережі facebook тернополянка Ірина Небесна. - Мабуть, тому, що я показники подаю не 1-5 числа, а в останні дні поточного місяця за всю комуналку. Але я так роблю завжди, і за останні півтора роки така ситуація вперше. Мені тепер йти до них і тратити півдня, щоб вони то виправили? Фотографувати лічильник з вірними показниками?

Із коментарів зрозуміло, що випадок непоодинокий. Одна із користувачів соцмережі пише, що їй нарахували зайвих 400 кубів. У  ПрАТ "Тернопільміськгазі" сказали, що в них був збій в системі, але   вже все налагоджено. Їй на місці вписали нормальні показники, але з'являться вони вже наступного місяця.

Питання до "Тернопільміськгазу"

Директор ПП "Укрспецінформ", яка розробляла сервіс EPS Михайло Шидлівський коментує, що усі передані споживачами покази відправили у "Тернопільміськгаз".

Відео дня

- З якої причини їх не взяли до уваги - сказати не можу, - коментує пан Шидлівський. - Хоча вони запевняють, що врахували все, що ми їм передали. Та півтори тисячі абонентів будуть "приємно" здивовані сумою до оплати у пару тисяч гривень. Для вияснення обов'язково зверніться в ПрАТ "Тернопільміськгаз". 

Про збій в системі журналістці "20 хвилин" розповів і головний бухгалтер "Тернопільміськгазу" Сергій Губиш.

 - Був збій у передачі даних із сервісу EPS, вони до нас не потрапили, але зараз нам уже передали всі дані, - каже пан Губиш. - Людям їх зарахують і показники скоригують. 

Щодо ситуації тернополянки, якій дорахували 60 кубів, то Сергій Губиш каже, що платити за них їй не потрібно. Якщо вона подасть показники з 25 лютого до 5 березня, то їй все перерахують. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Zhanna Pankratova

    В мене подібна ситуація була. Якщо Ви зареєстровані на сайті gazolina, можна обновити дані не виходячи з дому. Дуже зручний сайт.За газ можна оплачувати карткою,просто перерахувавши кошти
  • Хорхе Грайкобиляцький

    Ніякого збою системи не було. При "збоях системи" дані або обнуляються, або перемішуються в "кашу", де будуть і великі плюси, і великі мінуси. А тут чітко все зільшилось, при чому всі збільшення чомусь кратні 10, у квартирах з газовим опаленням -сотні кубів, в квартирах з центральним - десятки кубів. Мабуть у газовиків внаслідок ревізії чи якоїсь звірки виникла проблема з невідповідністю отриманого і спожитого газу. Тому і "збій системи", загальні цифри тепер грають (до наступної звірки). Так що чекайте або нових "збоїв системи", або прориву газопроводу з витоком газу у розмірі суми "помилок" .
  • Ольга Євгеніївна

    Я подумала, що невчасно подала показники і вони " по нормах" порахували (подаю через інтернет, відповідь що показники прийнято прийшла на електронку)
  • Анна Шведова

    Просто в шоці!дораховано 1200 лишніх кубів газу в квартирі 60 кв!сама собі дивуюсь як я так постаралась напалити???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up