«Карту тернополянина» можна виготовити за два дні: яка ціна питання

«Карту тернополянина» можна виготовити за два дні: яка ціна питання
  • Електронні квитки «Соціальна карта тернополянина" тернополяни відтепер можуть виготовити терміново - за два дні. 
  • Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Зокрема, жителі Тернопільської міської територіальної громади зможуть отримати картку вже через два робочі дні, попередньо підготувавши пакет документів та оплативши вартість термінового виготовлення квитка. Вартість виготовлення «Карти тернополянина» встановлена ТОВ «Системний зв’язок».

Як раніше писала "20 хвилин", послуга виготовлення «Карти тернополянина» з квітня коштує 65 гривень. А неперсоніфіковані проїзні, які продаються в пунктах продажу, коштують 25 грн. 

Скористатися сервісом можна для виготовлення всіх видів електронних квитків «Соціальна карта тернополянина»: «Загальний», «Учнівський/Студентський», а також для повторного виготовлення квитків категорії «Пільговий». Також виготовити картку зможуть ті, хто з певних причин втратив свій електронний квиток. Відтак, у таких випадках, споживачі  зможуть заощадити на проїзді громадським транспортом.

Відео дня

Детальніша інформація про пришвидшене виготовлення карток розміщена на «Порталі тернополянина».

Нагадаємо, виготовити «Соціальну карту тернополянина» можуть усі, хто офіційно проживає або працює на території Тернопільскої громади, заповнивши анкету на сайті https://fayna-karta.te.ua/, або подавши документи у Центр надання адміністративних послуг (вул. Князя Острозького, 6, 1-й поверх), чи у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1, ІІ поверх).

Стандартний термін виготовлення картки – 25 робочих днів з дня подачі анкети-заяви,  а відтепер і пришвидшений- до 2 робочих днів. Як повідомляли раніше "20 хвилин" у ТОВ "Системний зв'язок" зазначали, що вартість послуги - 125 грн.

Довідка

Банківські реквізити, за якими можна сплатити вартість виготовлення карти, залишилися незмінними: ТОВ "Системний зв’язок", р/р 26000055112638 в Тернопільській філії КБ "Приватбанк", МФО 338783, код ЄДРПОУ 37838893; призначення платежу: за виготовлення карти для (ПІП особи, котрій виготовляється карта).
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ната

    маряна ти кого захищаеш ти ж напевне іхня права рука
  • ната

    для чого та картка як суд вирішив відновити  старі тарифи я заплачу 125 гривень але тільки за умови якщо виготовлять картку для надала і мединського і напишуть там психічно хворі  хабарники великими червоними буквами

    Мар'яна reply ната

    Суд не відмінив. А визнав протиправним рішення. І міська рада його скасувала, натомість прийняла нове , з такими ж тарифами - 6 та 7 грн

    https://te.20minut.ua/DTP/novi-stari-tarifi-na-proyizd-u-miskiy-radi-pid-shumok-priynyali-novi-r-10869497.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up