Молодь Тернопільської громади має змогу отримати до 50000 створивши еко-проєкт. Що для цього потрібно

Молодь Тернопільської громади має змогу отримати до 50000  створивши еко-проєкт. Що для цього потрібно

Підлітки та молодь Тернопільської громади мають змогу взяти участь в екопрограмі UPSHIFT Green, створивши інноваційний проєкт, та отримати фінансування на його втілення.

UPSHIFT Green - екологічний напрямок програми для молоді UPSHIFT та передбачає розвиток ініціатив, спрямованих на розв’язання проблем у сфері захисту довкілля і зміни клімату.

За допомогою досвідченого ментора/менторки команди учасників UPSHIFT Green крок за кроком досліджуватимуть і аналізуватимуть проблеми навколишнього середовища та зміни клімату у своїх громадах, вивчатимуть цільову аудиторію та втілюватимуть свої ідеї на практиці.

У результаті команди створять проєктні ідеї та отримають можливість залучити фінансування до 50 тис. грн на їхнє втілення.  

Відео дня

Для участі в екопрограмі потрібна команда у складі 3-5 учасників віком від 14 до 21 року, яка згодом зможе брати активну участь у програмі з 23 вересня до 03 жовтня 2021 року.

Подати заявку на участь можна до 12 вересня 2021 року, заповнивши онлайн-форму.

Заявка команди має описувати екологічну проблему: забруднення повітря, водойм та ґрунту, нераціонального споживання, засмічення, відсутність інфраструктури для сортування та переробки сміття, втрата біорізноманіття, нераціональне використання природних ресурсів, збільшення відходів у зв’язку з пандемією COVID-19 тощо.

Дізнатися більше про програму UPSHIFT та отримати відповіді на запитання можна за телефонами: +38 067 353 32 31, +38 050 510 14 40, або за посиланнями:
 https://www.facebook.com/UPSHIFTUkraine/ — Фейсбук
 https://www.instagram.com/upshiftukraine/ — Інстаграм

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up