Новий вид пенсій може з'явитися в Україні

Новий вид пенсій може з'явитися в Україні

Верховній раді рекомендують розглянути законопроект про новий вид пенсій в Україні.

Таку рекомендацію надав комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, передає РБК України.

Відповідний проект пропонує встановлювати пенсії за особливі заслуги громадянам, нагородженим почесною грамотою ВР або грамотою Верховної Ради України.

"Народні депутати погодилися із запропонованою ініціативою щодо необхідності підняття статусу нагороди Верховної ради, однак, при цьому висловили різні думки щодо того, якою має бути грошова виплата до нагороди: довічна чи одноразова", - сказано у повідомленні.

Відео дня

Члени комітету також висловилися щодо необхідності напрацювання механізму позбавлення нагороди у випадку наявності кримінальної справи. Зараз він відсутній.

"Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній раді розглянути його на пленарному засіданні", - вказано у повідомленні.

Читайте також: З 1 квітня в Україні збільшать пенсійний вік: кому та наскільки. Чи сподіваєтесь ви отримувати пенсію? (ОПИТУВАННЯ)
 

Чи реально вижити на прожитковий мінімум? Що можна купити на 2270 грн – порахували "20 хвилин" (ГРАФІКИ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марія Карпец

    Коли ви нажретись і для себе бідних заслужених дальше піднімається пенсії а для жінок немає
  • Читач00

    років через 10 пенсія тільки для обраних буде, решта старих людей мають животіти або вимерти як динозаври
  • Ігор Біскуп

    ПЕНСІЯ ВСІМ ВСІМ ВСІМ СОС СОС СОС СОС СОС СОС СОС
  • Наталья Наталья

    Тут канечно100%поддержат, это же себя любимых награждать начнут

    Ігор Біскуп reply Наталья Наталья

    Наталья Наталья ЦЕ чергова ДУРНЯ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up