Пальне дорожчає! Ми порівняли ціни на тернопільських АЗС: де дешевше? (ІНФОГРАФІКА)

Пальне дорожчає! Ми порівняли ціни на тернопільських АЗС: де дешевше? (ІНФОГРАФІКА)

Вартість пального знову зростає. Ми дізналися, як змінилися ціни за місяць. Де дешевше заправляти авто? Про це у матеріалі!

Через масовані ракетні обстріли російськими агресорами об'єктів української енергосистеми – в країні відбуваються відключення світла. Багато жителів області, які живуть у приватних будинках та підприємці встановили бензинові генератори, щоб залишатися з електроенергією навіть під час відключень.

Читайте також:

Як економлять і виживають тернопільські підприємці в умовах вимкнення світла: ми дізнались

Відео дня

Тож бензин може знадобитися не лише тим, хто має автомобіль, а і власникам генераторів.

Ми порівняли вартість різних видів пального на різних заправках Тернополя. Також ми дізналися, на скільки зросли ціни у порівнянні з жовтнем.

Як ми помітили, протягом останніх місяців вартість палива лишалась стабільною. Однак тепер ціни почали рости. Дорожчає не лише бензин, а і дизель та газ.  Актуальні ціни, станом на 23 листопада, дивіться на інфографіці:

Окко

На цій АЗС бензин та дизель подорожчали на 1 грн за літр. Тепер бензин pulls 95 коштує 53 грн, А-95 євро – 52 грн, pulls ДП – 58 грн, ДП євро – 56 грн. Газ подорожчав на 2 гривні – 28,99 грн.

WOG

На гривню подорожчав бензин та дизель і в цій мережі АЗС. Бензин mustang 95 коштує 53 грн, А-95 євро – 52 грн, mustang ДП – 58 грн, ДП євро – 56 грн. Газ подорожчав на 2 гривні – 28,98 грн.

Green Wave

Вартість бензину А-95 євро не змінилась. Літр коштує 48 гривень. А от євро дизель подорожчав на 1,5 грн – 53,50 грн. Газ подорожчав на 3 гривні – по 28,50 грн.

БРСМ нафта

Бензин 95 euro plus подорожчав на 50 копійок. Актуальна ціна – 48,49 грн. ДП euro plus коштуэ на 53,99 грн – ціна зросла на 2,5 грн. ДП euro коштує 52,99 грн. Газ подорожчав на 2,5 грн – тепер він по 28,49 грн.

Авіас плюс

У цій мережі АЗС вартість бензину зросла на 2 гривні за літр. Бензин 95 energy коштує 51,50 грн. Бензин А–95 коштує 51 грн. Дизельне пальне energy не подорожчало. Воно коштує 53 грн за літр, як і раніше.  

Укрнафта

Ціни на цій АЗС не змінилися. Бензин 95 energy коштує 49,50 грн. Бензин А–95 коштує 49 грн. Дизельне пальне energy – 53 грн.

UPG

У цій мережі також зросли ціни на пальне. Бензин А–95 подорожчав на 1,6 грн – він тепер по 49 за літр. Дизель євро подорожчав на 1,2 грн – тепер він по 53,20 грн. Газ коштує 27,60 грн – на 2,2 грн більше, ніж раніше.   

А ви помітили зростання цін? Де зазвичай заправляєте авто? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Володимир Фещук

    як і на електроенергії все села викключають суки премії собі набивають
  • Іван Лотоцький

    Знову знайшли причину щоб нажитись, ось такі внас п......ри
  • Uliana Zhukevych

    А все тому, що почали масово заправляти генератори😂🤦🏻‍♀️
  • Uliana Zhukevych

    А все тому, що почали заправляти масово генератори 😂🤦🏻‍♀️

keyboard_arrow_up