Підприємцям Тернопільщини заборонили піднімати ціни та не проводити розрахунок лише готівкою

Підприємцям Тернопільщини заборонили піднімати ціни та не проводити розрахунок лише готівкою

Підприємців області попередили про те, що у військовий час не можна піднімати ціни та наживатися на біді України. Підняття цін та спекуляції прирівняли до мародерства! Що робити та як повідомляти про недобросовісних підприємців.

Голова ОДА під час брифінгу 28 лютого наголосив – економіка України працює. Підприємці повинні працювати з будь–якою платіжною системою.

– Є ряд звернень від громадян, що в магазинах не приймають картки – лише готівку. Звертаюсь до бізнесу: економіка працює в штатному режимі. Працювати по всім видам платежів! Ми надаємо доручення держпродспоживслужбі перевіряти інформацію яку надають мешканці області.

Недобросовісні підприємці повинні зрозуміти, що якщо людина не має готівки та хоче розрахуватися карткою – відмовивши ви можете залишити її чи її сім’ю голодними.

Відео дня

В обласному штабі наголошують – продавці в магазинах зобов’язані приймати платежі банківськими картками. Якщо ви бачите порушення – пишіть про це на офіційних сторінках у фейсбуці Тернопільської міської ради чи міського голови Сергія Надала.

Просять повідомляти і про підняття цін на продукти в магазинах.

Більше з брифінгу дивіться на записі прямого включення: 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up