Поради щодо швидкого продажу будинку у Борисполі від Park Lane (новини компаній)

Поради щодо швидкого продажу будинку у Борисполі від Park Lane (новини компаній)

Плануєте продавати власний будинок у Борисполі? Це можливо зробити не тільки оперативно, а ще й з максимальною фінансовою вигодою. Пропонуємо взяти на озброєння декілька корисних порад про те, як правильно підготувати нерухомість до майбутнього продажу.

Як продати будинок у Борисполі швидко та вигідно

Кожен, хто вирішив продати власний будинок, прагне зробити це максимально швидко і вигідно. Основною складовою успішної угоди є правильна та відповідальна підготовка з боку продавця. При цьому потрібно враховувати декілька головних нюансів.

Підготовчий процес

Спеціалісти стверджують, що потенційний покупець частіш за все приймає рішення про купівлю протягом перших 30 секунд. Щоб зацікавити його ще до безпосереднього перегляду, необхідно виділити прилеглу територію за допомогою різних дрібниць: флюгер на даху, оригінальна хвіртка, зручна лавка, квіткова алея, тільки пофарбований паркан.

Усюди повинно бути доглянуто та чисто. Крім того, треба підготувати сам будинок:

  • зробити хоча б невеличкий косметичний ремонт;
  • позбавитись від всіляких тріщин, плям та подряпин;
  • влаштувати генеральне прибирання;
  • привести до ладу електропроводку, розетки, труби.

Психологи радять створити у будинку атмосферу затишку та спокою. Для цього використовують аромати кави, кардамону, цитрусових.

Професійна оцінка нерухомості

Грамотна оцінка об’єкту – половина успіху на шляху до продажу. Зробити її без досвіду і специфічних знань достатньо важко. Переоцінка вартості може привести до втрати дорогоцінного часу, а недооцінка – до зменшення прибутку.

Щоб залишитися в виграші зі всіх сторін, слід звернутися до професіонального агентства нерухомості з перевіреною репутацією. Наприклад, https://parklane.ua/.

Після огляду об’єкту і аналізу всіх значущих факторів незалежні спеціалісти компанії надають рекомендації стосовно вартості конкретного будинку та роблять експертне оцінювання. Також від них можна отримати корисні консультації і підказки по веденню найбільш вигідної та швидкої стратегії продажу.

Правильне інформування

Один з найважливіших етапів продажу будинку у Борисполі – ефективне і продумане інформування потенційних покупців. Зараз це не проблема: за короткий проміжок часу можливо встигнути розмістити відповідні оголошення у газетах, на дошках по місту, в мережі інтернет чи на сторінках профільного ресурсу https://parklane.ua/realty_search/house/sale/t_301697/cur_3/kch_1.

Текст об’яви слід ретельно перевіряти на грамотність. У ньому повинні міститись стислі відповіді на основні запитання покупців з конкретними правдивими фактами.

  1. Ключові переваги будинку та земельної ділянки.
  2. Приблизне місце розташування об’єкту.
  3. Навколишня інфраструктура і транспортна розв’язка.
  4. Технічно важлива інформація (комунікації, рік побудови, площа, кількість кімнат).

Шаблонні фрази, як і зайві «хвалебні» оди, недоречні. Першочергова мета – зацікавити покупця, розповівши йому про істинні плюси. На рахунок недоліків рекомендовано говорити віч-на-віч.

Досвід свідчить про те, що найбільше позитивних результатів приносять оголошення, доповнені зображеннями, які демонструють виставлений на продаж об’єкт. Для таких цілей бажано робити чіткі та високоякісні знімки. Розмиті і бліді фотографії привертають суттєво менше уваги.

Юридична прозорість

На швидкість укладання угоди продажу будинку впливає його юридична «чистота» і наявність всіх необхідних документів. Важливо, щоб на нерухомість не могли претендувати сторонні особи, він не був під заставою чи арештом.

Заздалегідь потрібно зібрати наступні папери:

  • свідоцтво про державну реєстрацію права власності;
  • технічний паспорт об’єкта;
  • довідка з БТІ;
  • експертна оцінка;
  • дозвіл одного з подружжя або органу опіки за необхідності.

Займатися підготовкою до продажу самостійно чи доручати справу професіоналам – вирішувати продавцю будинку. У разі нестачі часу все ж таки доцільніше скористатися послугами ріелторів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up