Рубль пішов вслід за руським воєнним кораблем. Валюту окупанта «тролять» у тернопільських обмінниках

Рубль пішов вслід за руським воєнним кораблем. Валюту окупанта «тролять» у тернопільських обмінниках
  • Після початку війни російський рубль побив всі рекорди та впав до свого історичного мінімуму. «Дерев’яний» продовжує знецінюватися через економічні санкції та паніку в РФ.
  • Ми перевірили, чи є російська валюта в банках та обмінниках міста та як його «тролять».
  • Увага! На фото присутні нецензурні вислови.

До початку повномасштабного вторгнення, російський рубль можна було знайти у обмінниках та в українських банках. Його без проблем можна було купити чи продати.

Чи є рубль тепер?

Ми дізналися, чи є валюта агресора в українських банках тепер. Як ми переконалися, його немає ні в національних, ні в приватних банках, таких як «ПриватБанк», «Ощадбанк», «Украгазбанк», «Таскомбанк», «ПУМБ», «А–Банк», тощо.

Відео дня

Через військові дії в банках також обмежили продаж долара та євро. Можна лише обміняти валюту на гривні.

Більше про курси долара та євро читайте у матеріалі:

Який курс долара та євро у Тернополі. Порівняли банки та пункти обміну (ГРАФІКА)

Тролять рубль

На офіційних сайтах деяких банків рубль не зник зник. Щоправда курс тепер інакший. Ось який оригінальний курс подає «Украгазбанк».

А таке повідомлення можна побачити на сайті банку «ПУМБ». Уже відома у всьому світі фраза українських захисників з острова Зміїний та палаючий рубль.

У Тернопільських обмінниках теж є ті, хто «тролить» валюту окупанта. На одному з інформаційних стендів з курсом валют біля позиції рубля написали, куди має їхати руський танк:

На електронному інформаційному стенді біля Центрального ринку над курсом валют вивели важливе нагадування – ким є російський президент.

В жодному з обмінників міста рубля немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up