Що можна придбати до Хелловіна у магазинах Тернополя та в інтернеті і за скільки

Що можна придбати до Хелловіна у магазинах Тернополя та в інтернеті і за скільки
  • 31 жовтня у світі відзначають Хелловін. В Україні це свято лише набирає популярності і тому не так багато людей займаються підготовкою до свята. 
  • Які сувеніри та декор можна придбати напередодні Вечора усіх святих у магазинах Тернополя та в інтернеті – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Про наближення свята у Тернополі нагадують лише поодинокі рекламні банери магазинів про знижки на Хелловін. Деякі магазини та ресторани прикрашають будівлі незвичним декором. 

Які сувеніри можна купити в магазинах

У різних магазинах святкового декору та сувенірів, хелловінських прикрас знайти не вдалося. Як кажуть продавці, таке користується невеликим попитом, тому на прилавках немає нічого тематичного.

- У нас немає нічого на тематику Хелловіна, – розповідає продавець одного з магазинів прикрас пані Наталя. – В нас це свято не користується великою популярністю. Дехто запитує, чи є щось до Хелловіна але рідко.

Відео дня

У магазинах з різними товарами для дому та канцелярським приладдям сувеніри до Хелловіна знайти значно простіше. Можна придбати спеціальні фарби для накладання гриму. Набір таких коштує близько 50 гривень. Є і тюбики з фарбами. Один такий коштує близько 20 – 30 гривень.

Також можна придбати штучну кров за 30 гривень. В основному сувеніри призначені для дітей – «ікла вампіра», кліпси у вигляді ножів та сокир, накладні вуха, тощо.

- Іграшки коштують від 40 до 70 гривень, – розповідає продавець-консультант в одному з магазинів. – Ще були маски по 80, але їх розкупили. Капелюхи по 100 гривень.

На прилавках можна зустріти і муляжі рук та великих павуків. В середньому така іграшка коштує 50 – 60 гривень.

Що можна придбати в інтернеті

Оскільки в магазинах знайти сувеніри та прикраси до Хелловіна важко, їх можна замовити в різних інтернет-магазинах. Вибір значно ширший. Ціни дещо нижчі, ніж у магазинах, але потрібно врахувати вартість доставки.

Великою популярністю користуються маски. Вони коштують в середньому 170 – 200 гривень. Можна придбати маски героїв мультфільму чи кінофільму, супер-героя, американського президента чи монстра. Маски виготовляють з латексу. Вони універсального розміру. Мають прорізи для очей і носа. Одягаються, як шапка.Як вказують продавці, специфічний запах латексу вивітрюється за кілька днів.

Для того щоб прикрасити дім, можна придбати тематичні ліхтарики, підсвічники, іграшки, підвіски, гірлянди та інше. Упаковка «павутини» коштує 30 гривень, підвісний ліхтарик Джека – 65 гривень, м’які іграшки – 350 – 400 гривень, підвіски – 300 гривень.

Є і більш дорогі та незвичні декорації. За 2400 гривень можна придбати розмовляючий скелет. За 1500 гривень можна придбати костюм «на плечах у ведмедя». Є багато інших варіантів таких костюмів.   

Скільки коштують солодощі

Цукерки – один з головних атрибутів Хелловіна. Напередодні свята на прилавках магазинів можна побачити незвичні закордонні солодощі. Це різні жувальні та шоколадні цукерки. Жувальні цукерки оформленні у вигляді щелеп. Шоколадні цукерки виконані у вигляді підвісок, маленьких ліхтариків Джека або монеток. 100 грам таких коштують 40 гривень.

Можна придбати тематичні подарункові набори від українського виробника. Вони нагадують новорічні подарунки. Всередині – звичайні солодощі, тому єдине, що приваблює покупців – незвична упаковка.

А ви святкуєте Хелловін? Що думаєте про це свято?  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up