Шапка з вушками, бородою та у вигляді єдинорога: що продають тернополяни в інтернеті

Шапка з вушками, бородою та у вигляді єдинорога: що продають тернополяни в інтернеті
  • З настанням морозів чимало тернополян почали шукати теплі головні убори. Дехто купує не зовсім звичні шапки, щоб не тільки зігрітися в холод, а і виділитися з натовпу та підняти настрій іншим.
  • Цього разу ми зробили підбірку незвичних та цікавих шапок, які продають тернополяни в інтернеті. У фільтрах пошуку ми обрали наш регіон.

Хутряна «королівська» шапка – 3500 гривень

Житель Тернополя продає шапку з хутра видри. Як вказує автор оголошення, шапка в ідеальному стані, знайти таку зараз важко. Пошиття якісне. Шапка 60 розміру для чоловіка з «царськими амбіціями». Такі шапки в багатьох асоціюються з Радянськими часами, однак у багатьох людей такі лишились. Дехто одягає їх у холодні дні, оскільки така може добре зігріти.

Шапка-шолом – 850 гривень

Автор оголошення продає шапку для дійсно морозних днів. Така захистить не тільки голову, а й шию та обличчя. Головний убір фірми Reima. Як зазначив продавець, верх шапки повністю складається з шерсті. Внутрішня підкладка на 97% складається з хлопку. Щоб з такою шапкою не продувало вуха – вона має спеціальні вставки. Така підійде як для чоловіків, так і жінок.

Відео дня

Шапка «Єдиноріг» – 650 гривень

Не зовсім звичну шапку, яка більше нагадує елемент маскарадного костюму, продає житель Тернополя. Вона повністю закриває вашу голову та шию. Однак кругозір в такій значно обмежений. Дивитись через неї можна лише за допомогою невеликого отвору з сіткою. Це може стати незвичайним подарунком, однак чи зручно її носити на вулиці незрозуміло. До того ж, вона досить об’ємна, тому не кожен наважиться одягнути таку.

Шапка з вушками – 550 гривень

Серед багатьох молодих людей популярними є шапки з вушками та помпонами. Такі полюбляють як жінки, так і чоловіки. Ця шапка нагадує ведмедя. Наполовину вона складається з шерсті. Також у складі присутній поліакрил. Всередині є м’яка підкладка. Такий головний убір підійде і для дітей. Вона також має світловідбивачі елементи, що робить вас помітним для водіїв в темний час дня. 

Шапка вікінга – 400 гривень

Ще один цікавий головний убір виконаний у вигляді шолома варвара. Від морозу обличчя захистить штучна борода, яка з «шоломом» є єдиним цілим. Шапка в’язана, нова. Як зазначає продавець, вона підійде не тільки чоловіку, а й жінці та дітям.  Така допоможе вам виділитися з натовпу та не простудити голову. 

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up