Телефонна станція 50-х років та робочий фонограф Едісона за 67 000 гривень: що продають тернополяни в інтернеті

Телефонна станція 50-х років та робочий фонограф Едісона за 67 000 гривень: що продають тернополяни в інтернеті
  • Багато тернополян мають у своїх будинках серед купи непотрібних речей та мотлоху справжній антикваріат.  
  • Ми зробили підбірку найдорожчих та найцікавіших старовинних речей, які продають жителі Тернополя в інтернеті. 

Фонограф Едісона – 67 000 гривень

Edison Home Model E 2-4 Minute Cylinder Phonograph продає тернополянин. Як пише автор оголошення, фонограф працює, всі деталі оригінальні. Пристрій в ідеальному стані. Знайти щось подібне в Україні, та ще й в працюючому стані, фактично неможливо.

 

Антикварний грамофон – 13 500 гривень

Як пише автор, грамофон робочий, після реставрації. Коробок виготовлений з дубу. На звукознімачі записана мелодія  "Veni, Vidi, Vici Soundbox". Грамофон виготовлений ц 1920-30 роках. Як вважає продавець – виготовили грамофон у Німеччині або Швейцарії.

Відео дня

 

Швейна машинка "Подільська " 1919 року – 13 000

Швейна машинка 1919 року випуску, в гарному стані, однак для роботи необхідно змастити деталі та дещо замінити. Якщо реставрувати машинку – вона стане гарним предметом інтер’єру. Автор пише, що ціна договірна, тому придбати її можна і дешевше.

 

Годинник Gustav Becker кінця 19 століття – 3800 гривень

Старовинний годинник Gustav Becker, як описує автор, всі деталі годинника оригінальні. Він в робочому стані. Однак продає автор годинник лише особисто. Пересилати антикваріат поштою боїться, щоб не  пошкодити годинник.

 

Телефонна станція 50-х років – 3000 гривень

Автор оголошення не додав детальний опис товару. Що це за модель станції, та де її використовували доведеться шукати самому. Невідомо і те, чи на місці всі радіодеталі.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрій

    знаходит народ в себе якийсь хлам..бачить пару схожих на убей ..і починають мріяти, що розбагатіють



    колись була така тема з швейними машинками Зінгер...
  • Тарас Горбаль (Tapacik)

    А чого нема підпису, що це реклама?

    Новини Тернополя 20 хвилин reply Тарас Горбаль (Tapacik)

    Бо це не реклама. Тут хіба вказано, де саме продаються ці речі?

    Щодо останнього речення: "До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIА", то це платформа нашої корпорації.

    Тарас Горбаль (Tapacik) reply Новини Тернополя 20 хвилин

    Тобто Ви не рекламуєте паралельно з публікацією ,рекламний сервіс для розміщення безкоштовних приватних оголошень RIA?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up