Тернопільські вчителі можуть поборотися за премію арабського мільярдера. Встигніть заповнити анкету

Тернопільські вчителі можуть поборотися за премію арабського мільярдера. Встигніть заповнити анкету
  • До 1 серпня можна заповнити анкету на здобуття премії Global Teacher Prize Ukraine 2019.
  • Поборотися можна за головний приз - 250 000 грн. Також серед призів - поїздка у Дубай, рік навчання від ГС "Освіторія", а також призи від партнерів премії.

Номінувати вчителя на здобуття премії може будь-хто: адміністрація школи, колеги, учні – діючі чи колишні, їхні батьки, небайдужі друзі.

Крім цього, вчитель може самостійно оформити заявку на участь y конкурсі до 1 серпня 2019 року на сайті премії http://globalteacherprize.org.ua.

Цього року переможець премії отримає рік безкоштовного навчання, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та головний грошовий приз у 250 000 гривень. 

Відео дня

Global Teacher Prize — це як «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Це одна з найбільших премій у світі за професійні досягнення. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів. 
Національну премію в Україні з 2017 року реалізує громадська спілка «Освіторія». Мета премії Global Teacher Prizе Ukraine, змінити ставлення до професії вчителя, підняти її престиж та виявити якомога більше вчителів-іноваторів, розказати про них усій країні.

Сайт для подачі анкет: https://globalteache.rprize.org.ua/

Із 1 до 14 серпня буде перевірка анкет волонтерськими офісами, як зазначають на сторінці премії  організатори, 15 серпня оголосять ТОП-50, 15-28 серпня учасники писатимуть есе і відбуватимуться скайп-зустрічі, 25-31 анкети опрацюють експертні організації. 1 вересня будуть відомі ТОП-10.

Оголошення переможця та церемонія нагородження відбудеться 5 жовтня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up