Тернополяни не мають змоги оплатити за електроенергію онлайн

Тернополяни не мають змоги оплатити за електроенергію онлайн

Цього місяця тернополяни помітили, що у зручному сервісі eps.te.ua зникла можливість оплати за електроенергію. Не можливо здійснити оплату і через інші онлайн сервіси – Приват-24 та  www.oplata.te.ua.

Відтак, чимало запитань від краян через причини цієї незручності надійшло на нашу електронну приймальню. За роз’ясненням  Тернопіль житлово-комунальний звернувся до енергетиків.

“В зв’язку із великою кількістю запитів щодо порядку оплати за спожиту електроенергію за січень 2019року, ТОВ «Тернопільелектропостач»  інформує:

З 01.01.2019р. постачання електричної енергії (надання універсальної послуги) побутовим споживачам Тернопільської області здійснює ТОВ «Тернопільелектропостач». Відповідно, оплату за спожиту електроенергію потрібно здійснити на рахунки постачальника ТОВ «Тернопільелектропостач».

Відео дня

Станом на сьогоднішній день ТОВ «Тернопільелектропостач» укладено договори про прийом платежів від населення з наступними установами:

  1. АТ “Ощадбанк”
  2. АТ “А-Банк”
  3. ПАТ “Укрпошта”

При оплаті в вищезазначених установах, споживачеві електроенергії надається детальна інформація щодо суми, яку необхідно оплатити, особового рахунку споживача та реквізитів постачальника ТОВ «Тернопільелектропостач».

Оплату без комісії можна здійснити в відділеннях Ощадбанку через інформаційно-платіжні термінали при оплаті платіжною карткою Ощадбанку.

Держателі пенсійних карток Ощадбанку можуть провести оплату за спожиту електроенергію через каси банку без комісії.

Зверніть увагу: станом на сьогоднішній день між ТОВ «Тернопільелектропостач» та іншими банківськими установами, в тому числі  Приватбанком, договори про прийом платежів від населення не укладені.

Рахунки, на які слід здійснювати оплату за спожиту електроенергію,  вказані у квитанціях та на сайті ТОВ «Тернопільелектропостач».

Будь-яку іншу необхідну інформацію можна отримати в кол-центрі ТОВ «Тернопільелектропостач» за тел. 0800504757.

- Вибачте за тимчасові незручності, дякуємо за розуміння та сподіваємося на подальшу співпрацю, – зазначили у адміністрації ТОВ «Тернопільелектропостач»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Леон Швед

    ціни  скажено   зростають  ..  Власниками   різних   постачів   стали   різні   приватні   особи  (що  гребуть  в   свої   кишені  ) ..   Але   навіть   оплату    не   можуть  організувати  ..  Це   , як  і   прихід   зими  -  всі  знали  ,  що  обовязково
    будуть  зміни  ,  але  не   хватило  вміння   все   зробити  завчасно   і  грамотно ..  Хоча   чого   переживати ???   Люди  ,  як   вівці   підуть , вистоять   в  чергах  і   оплотять  рахунки  ..  Як і  за   газ  приносили  рахунки  на  8 тис  грн   ( помилка  
    ,  що  ніколи  не   буває  в   меншу   сторону)   люди   бігли   платити .
    Так  ,  що   грабувати   кишені   горожан   будуть  продовжувати ..
  • Ольга Якимец

    Все зроблено для того, щоби люди стояли в чергах. Дякую за таку підзабуту можливість керівникам ТОВ "Тернопільелектропостач". І правда, оплатити з домашнього компа це вже розкіш.
  • Татьяна Пастернак

    http://tepo.com.ua/rekvziti-dlya-oplati-za-spozhitu-elektrichnu-energyu-dlya-spozhivachv-unversalnoyi-poslugi.html
    http://tepo.com.ua/metering.html
    Не требаа нікого ганьбити. А черги - свідчення невігластва. Створений сайт Тов. Терннопіільелектропостач, на якоому у  вклаадці клієнтам можна знайти реквізити. В додатку або на сайті Приват 24. створити шаблон платежу по реквізитам і спокійно заплатити онлайн, квитанцію роздрукувати або отримати  на електр. пошту

    Терен reply Татьяна Пастернак

    Оплатив по рахунку електропостачу в Приваті. Гроші пішли, а борг вже три тижні висить.

    І дійсно, вас не потрібно ганьбити, ви самі себе ганьбите, дідво тупе. Мало того, що ідіоти наплодили структур, то ще й елементарної ради, щоб гроші зібрати, дати не можете. Де ж вас таких дебілів назбирали?

    marijka reply Татьяна Пастернак

    А рахунки надіслати споживачам  зі зміненими реквізитами Тернопільелектропостач може чи це для них теж занадто?
  • Volodymyr Vailant

    буду платити раз в пів року, поки не буде договору з приватом. Або перейду до іншого постачальника
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up