Тернополяни, які навчаються не в Тернополі, теж мають право на безоплатний проїзд

Тернополяни, які навчаються не в Тернополі, теж мають право на безоплатний проїзд

Школярі, які мають тернопільську реєстрацію, але навчаються не у Тернополі, мають право на виготовлення  електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівський».

Рішення про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 26.04.2017р. №306 «Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі)» було прийняте виконавчим комітетом 4 грудня.

У відповідності до нього право на пільговий проїзд у комунальному громадському пасажирському транспорті м. Тернополя, в приміських автобусних маршрутах загального користування Тернопільської міської територіальної громади, надається учням та вихованцям середніх та професійно-технічних навчальних закладів, та студентами вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання (далі по тексту – учні, студенти), які навчаються у закладах розташованих на території Тернопільської міської територіальної громади, та учням загальноосвітніх навчальних закладів, які зареєстровані в Тернопільській міській територіальній громаді, при наявності відповідного електронного квитка.

Як зазначать у ТОВ «Системний зв’язок», цим рішенням дали можливість учням, які зареєстровані в Тернопільській громаді, але навчаються в навчальних закладах інших громад, виготовити картку для безоплатного проїзду у комунальному транспорті.

Відео дня

Наприклад, учень, який живе в Тернополі на вул. Микулинецькій, а вчиться в школі Березовицької громади, може виготовити картку для того, щоб добиратися туди на навчання.

Читайте також Як тернополяни можуть змінити категорію карти «Учнівська» на «Студентську»
Як поповнити карту тернополянина чи проїзний онлайн
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up