У якій країні іммігранти заробляють найбільше

У якій країні іммігранти заробляють найбільше
У Швейцарії іммігранти заробляють найбільше

180 000 доларів в рік – саме стільки може заробити іммігрант у Швейцарії – її експерти називають країною із найкращими фінансовими перспективами для іммігрантів.

Опитування 2016 Expat Explorer, яке проводить Світовий банком HSBC охопило майже 27 000 іммігрантів, які відповіли на запитання про їхнє життя в чужій країні, повідомляє immigrant.today.

У загальному рейтингу найкращих країн для іммігрантів Швейцарія посіла п'яте місце із 45 країн, хоча саме тут дуже високі доходи. Попереду неї - Сінгапур, Нова Зеландія, Канада та Чехія.

У всіх питаннях, які стосуються фінансового забезпечення Швейцарія є впевненим лідером. Уже другий рік поспіль вона очолила список країні у розділі "Економіка", який стосується доходів іммігрантів, перспектив кар'єрного росту та економічної безпеки.

Відео дня

Понад 80% іммігрантів, які живуть в Швейцарії, відчувають себе впевнено щодо політичної стабільності та економіки країни, йдеться в заяві.

Іммігранти в Швейцарії заробляють в середньому 180 000 доларів в рік. Проте з точки зору інтеграції іммігрантів у суспільство Швейцарія займає 42-е місце. Також у  доповіді Швейцарію критикують за високі витрати на дітей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Немає змісту коментувати, жодної конкретики, те ж саме можна сказати і про Україну.
  • Haman Joey

    У Швейцарії, однак, тільки люди з кваліфікованим освітою і досвідом роботи в цій професії отримують так багато грошей. На жаль, для українців тільки робота залишається, як посудомийні машини, медсестри або повій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up