«Уявляла, як опинюся на першій сторінці». Конкурс "З «RIA плюс» роками" триває

«Уявляла, як опинюся на першій сторінці». Конкурс "З «RIA плюс» роками" триває

Інні Івашків було всього лише 7 років, коли газета «RIA плюс» з’явилась у Тернополі. У редакцію вона прийшла із номером газети за 1999 рік, який мало схожий на сучасне видання. Тільки логотип на першій сторінці не змінився.   

-  Мій покійний батько їздив по всій Україні, бо працював водієм. – каже гостя. -  Коли був у Тернополі, то купував місцеву пресу, в першу чергу «RIA плюс». Батько любив читати газети, щоб дізнаватись про тернопільські події, які відбулися в період його роз’їздів. Весь цей час газети зберігалися, як пам'ять про нього. Добре, що мама не викинула старі номери. 

Інна працює кухарем у тернопільському ресторані, на ділянці гарячого цеху. Так само гаряче вона сприйняла акцію газети. Дівчина каже, що газети зберігає вдома в Чорткові, де цілі стоси старих видань заповнюють родинне горище. Під час чергових відвідин рідних Інна згадала про конкурс і вирішила витрясти пил із сімейних архівів. Гортаючи пожовклі сторінки, на дівчину нахлинула ностальгія. 

- Коли гортаю сторінки, здається, що переношуся на машині часу в дитинство.  – Каже пані Інна. – Пам'ятаю, коли батько приносив газету, я завжди поспішала подивитись на першу сторінку. В той час в газеті була рубрика, де публікували фотографії випадкових тернополян. І я сподівалась, що побачу на титульній сторінці світлину, де буде зображена мама і я. Це було справді, нездійснене бажання, бо тоді ми жили в Чорткові. 
Інна продовжує читати газету, стежить за новинами і рекламними оголошеннями, які стосуються її роботи. Хоча часу на дозвілля не вистачає, для улюбленої газети хвилинка завжди знаходиться. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up