Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Ми проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

На даний момент середня зарплата в Україні сягає 6209 грн. Вже традиційно найменше грошей отримують тернополяни. Сьогодні середня зарплата у нас - 4790 грн. В той час, як у сусідніх областях доходи дещо більші. До прикладу, у Хмельницькій - 5052 грн, Волинській області - 5119 грн, Івано-Франківські - 5292 грн та Львівські - 5469 грн.

До слова, найвища серед міст України середня зарплата зафіксована у Києві - 9832 грн. Щодо областей то першість мають: Донецька область - 6788 грн, Київська - 6366 грн та Дніпропетровська - 6084 грн. 

Журналісти "20 хвилин" дослідили вакансії на різних сайтах з пошуку роботи. Ми з'ясували, що після підняття мінімальної заробітної плати, пропозиції роботодавців на Тернопільському ринку праці також зросли. 

Відео дня

Цього тижня, тернополянам роботодавці пропонують різні вакансії. Зокрема, найбільш оплачуваними є професії: автослюсар, оператор термопластавтомату, керівник проекту та викладачі іноземної мови. Найменш оплачувані: вантажник, оператор комп'ютерного набору та фармацевт.

Автослюсар
15 000 грн - зарплата (з досвідом роботи)
10 000 грн - зарплата (без досвіду роботи)

ФОП Мартинчук С.Д. запрошує на роботу автослюсарів для роботи у одній з мереж СТО Bosch Service.
Умови роботи: з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00. Субота з 9:00 по 14:00. Неділя - вихідний.
Функціональні обов'язки: Діагностика та ремонт автомобілів.

Оператор термопластавтомату
12 000 грн - зарплата 

«Терполімергаз» запрошує, як жінок так і чоловіків на посаду “Оператор термопластавтомату”.
Умови роботи: дві зміни - день - ніч. При 12-годинному робочому дні заробітна плата від 450 до 750 грн за зміну (від 8 900 до 15 000 грн за місяць). Працевлаштування офіційне.Обід за рахунок фірми.

Керівник проекту
14 000 грн -  зарплата (+ премія)

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу талановитого управлінця із системним підходом до роботи. Компанія пропонує фахівцям ставку від 14 000 грн. Окрім зазначеної суми, працівники будуть отримувати додаткові % за роботу.
Вимоги до працівника: вища освіта; досвід роботи; знання англійської на рівні не нижче Upper-Intermediate; готовність до відряджень тощо.
Функціональні обов'язки: виконання плану зростання проекту; відстеження відхилень по його виконанню; аналіз результатів роботи команди відповідно до вимог; адміністративна діяльність; координація роботи команди; постійна взаємодія з центральним офісом компанії; планування бюджету, підготовка звітності тощо.

Керівник відділу рекрутингу
10 000 грн - зарплата (+ премія)

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу керівника відділу рекрутингу.
Вимоги до працівника: досвід роботи; грамотна мова, вміння продавати вакансію по телефону і при особистій зустрічі; знання англійської буде перевагою тощо.
Функціональні обов'язки: розміщення вакансій на сайтах з пошуку роботи; проведення первинного інтерв'ю; формування звітності за результатами роботи; вибір кандидатів тощо.

Викладач англійської
10 000 грн - зарплата

Міжнародна школа англійської мови Englishdom запрошує на роботу викладача. 
Вимоги до працівника: рівень англійської мови - Upper-Intermediate і вище; хороше знання російської мови; наявність постійного і стабільного доступу в Інтернет, гарнітури і якісної Web-камери. 

Інженер-технолог
10 000 грн - зарплата (+ премія)

Компанія “Тернопільхлібпром”, що займається власним виробництвом і реалізацією хлібобулочних виробів, запрошує працівника з вищою освітою на посаду “Інженер-технолог” на дільницю виробництва калачів, булок і кондитерських виробів. Стаж роботи обов'язковий.
Умови роботи: графік роботи - дві ночі через дві з 20:00 до 8:00; нічні надбавки, повний соцпакет;
Функціональні обов'язки: контроль процесу виробництва булочних виробів, управління персоналом зміни на виробництві.

Зав.складом
10 000 грн - зарплата

Підприємство-виробник поліетиленових труб “Терполімергаз” запрошує на роботу працівника для повної зайнятості на посаді зав.складом. Досвід роботи обов'язковий. 
Умови роботи: робочий день з 8:00 до 20:00. Субота, неділя вихідний. Обід за рахунок фірми. Працевлаштування тільки офіційне. В підпорядкуванні 2−3 осіб (вантажники).
Функціональні обов'язки:  приймання товару; видача товару; формування графіку розвантаження та завантаження автомобіля.

Торговий представник
10 000 грн - зарплата

ТМ “Біола” запрошує на роботу торгового представника з власним авто.
Вимоги до працівника: стаж роботи за суміжною професією не менше 1 року, високий рівень комунікативних навичок, навички ведення переговорів.
Функціональні обов'язки: продаж продукції ТОВ «Бioтрейд» з метою розширення ринку збуту.

Кухар/піцейола
9 000 грн - зарплата

ФОП Жук І.В. запрошує на роботу у кафе працівника на посаду Кухар/піцейола віком до 40 років. Досвід роботи обов'язковий. 
Функціональні обов'язки: швидко та якісно готувати та видавати страви свого цеху в чистоті тримати робоче місце тощо.

Інженер з обслуговування банківської техніки
6 000 грн - зарплата

Компанія “Реноме-Смарт”, що займається продажем та сервісним обслуговуванням банківської техніки, розробкою програмних продуктів банківського бізнесу запрошує на роботу інженера з обслуговування банківської техніки
Вимоги до кандидата: освіта середня-спеціальна та вище; досвід роботи в установці та обслуговувані комп’ютерної техніки; знання комп’ютерної техніки, базові знання в сфері програмування та електроніки; знання технічної англійської мови тощо.
Функціональні обов'язки:  сервісне обслуговування банкоматів та кіосків.

Вантажник
4 200 грн - зарплата

Український поштово-логістичний оператор «Meest-Express» запрошує на роботу працівника складу - вантажника.
Вимоги до кандидата: хороша фізична форма; вік від 30−50 років; відсутність шкідливих звичок тощо.
Функціональні обов'язки: робота з вантажами різного формату (листи, коробки, палети) відповідно до стандартів компанії; пеереміщення, навантаження та розвантаження палетів, коробок; сортування вантажів на складі.

Оператор комп'ютерного набору
3 800 грн - зарплата

Компанія “Глобино” запрошує на роботу оператора комп'ютерного набору. Кандидат повинен володіти знаннями роботи офісної оргтехніки та бухгалтерської програми 1С.
Функціональні обов'язки: виписка, друк, формування накладних; формування необхідного пакету документів.
Умови роботи: вечірній та нічний графік роботи.

Фармацевт
3 000 грн - зарплата (+ додаткова надбавка)

ФОП Солтис О.В. запрошує на роботу фармацевта з відповідними знаннями роботи у цій галузі.
Функціональні обов'язки: відпуск медпрепаратів. Прийом товару, ведення обліку терміну придатності
Умови роботи: 8:00-21:00, 2 через 2.у вихідні скорочений день, великі релігійні свята - вихідні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up