Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім хто хоче працювати в дома. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій.

Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що на www.work.ua цього тижня актуально 870 вакансій, а на www.rabota.ua - 873. Найбільш оплачувані є наступні професії: інженер-механік та менеджер з продажу. Най менш оплачувані - прибиральник та продавець.


Інженер-механік
20 000 грн - зарплата

ТОВ “Терполімергаз” запрошує на роботу інженера-механіка з досвідом роботи не менше двох років. 
Функціональні обов'язки: забезпечення безперебійної роботи обладнання; складання графіків ПТР та контроль за їх виконанням; контроль наявності запасних частин; монтаж та запуск нового обладнання  тощо.

Відео дня

Менеджер з продажу
12 000 грн - зарплата

“100 ШИН” запршує менеджера з продажу автомобільних шин.
Функціональні обов'язки: робота з існуючою базою клієнтів та пошук нових клієнтів; відвідування клієнтів - переговори з автомеханіками, визначення потреби і підготовка комерційної пропозиції, укладання договорів тощо. 


Мерчендайзер
10 000 грн - зарплата

Компанія “Енергобудмонтаж”, відкриває вакансію мерчендайзер.
Вимоги до кандидата: приємна зовнішність, грамотна російська і українська мова, лієнт-орієнтованість, стать не має значення тощо.


Автоелектрик
10 000 грн - зарплата

ТОВ “Терко Авто” запрошує на роботу автоелектрика на СТО Mitsubishi.
Вимоги до кандидата: досвід роботи в автомобільній сфері обов'язковий; знання технології технічного обслуговування і ремонту автомобіля; знання будови автомобіля і принципів роботи його вузлів і агрегатів; ініціативність, відповідальність, чесність.


Фахівець у сфері тонуваня автоскла
10 000 грн - зарплата

Re-styling запрошує на роботу чоловіків для роботи з автомобілями. 
Функціональні обов'язки: тонування, полірування, поклейка плівок на авто.Тюнинг, шумоизоляция тощо. 


Маркетолог
8 000 грн - зарплата

“Терполімергаз” запрошує на роботу маркетолога та адміністратора сайту.
Функціональні обов'язки: проведення маркетингових досліджень внутрішнього та зовнішнього ринків, розробка каталогів, рекламної і презентаційно-суверної продукці, розробка пропозицій стосовно вдосконалення продукціі по результатах вивчення попиту і аналізу тенденцій ринку тощо


Кухар
8 000 грн - зарплата

Ресторан “Оскар” запрошує на роботу кухаря.
Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року; чоловік віком до 45 років; уважність; акуратність; пунктуальність.


Закрійник
7 000 грн - зарплата

ФОП Голдін С.В. запрошує закрійника на швейне виробництво.
Функціональні обов'язки: закрійник на швейному виробництві весільних суконь. В обов’язки входить розкрій деталей сукні згідно технологічного опису.


Вантажник
6 000 грн - зарплата

ТМ “Глобино” зщапрошує на роботу чоловіків у хорошій фізичній формі.
Функціональні обов'язки: завантаження та розвантаження автомобілів доставки. Пересування продукції по складу.


Офіс-менеджер
4 000 грн - зарплата

Компанія «Контур» - офіційний дистриб’ютор ТМ «Новий Стиль» та ексклюзивним дистриб’ютором ТМ «Корфад» запршує на роботу офіс-менеджера.
Вимоги до кандидата: вік 20−35р., досконале знання ПК, бажано знання 1С 8.2, вміння спілкуватися тощо.


Автомийник
4 000 грн - зарплата

ФОП Ключевський О.Б.запрошує на автомийку працівників. Графік позмінний, потижнева оплата праці. Кандидати можуть бути, як з досвідом роботи, так і без.


Продавець
3750 грн - зарплата

ФОП Скіп В.І. запрошує на роботу продавця.
Вимоги до кандидата: комунікабельність, порядність, відповідальність, чесність, без вікових обмежень.


Прибиральниця
3500 грн - зарплата

ТзОВ “Марго”запрошує на роботу прибиральницю.
Вимоги до кандидата: акуратність.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up