За яку роботу у Тернополі платять 18,5 тисяч гривень за місяць. ТОП-10 вакансій

За яку роботу у Тернополі платять 18,5 тисяч гривень за місяць. ТОП-10 вакансій

На Тернопільщині роботодавці пропонували різні вакансії та високі зарплати.

За сім місяців 2020 року через службу зайнятості Тернопільщини 3,9 тис. роботодавців шукали працівників на 15,9 тис. вакансій.

Серед них 8% - із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, зарплату у 18,5 тис. грн. пропонували головному інженеру, 17 тис. грн. – диспетчеру підприємства мереж, майже 16 тис. грн. - водію тролейбуса, 15 тис. грн. - провізору-косметологу, 14 тис. грн. готові платити керуючому відділенням.

Відео дня

Майже 11 тис. грн. на місяць пропонували машиністу крана (кранівнику), завідувачу відділенням, поліцейському, електромонтажнику силових мереж та електроустаткування, монтеру колії.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у торгівлі, в переробній промисловості та у сільському господарстві.

Найбільший попит на сьогодні мають: продавці, водії, підсобні працівники, листоноші, перукарі, швачки, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, бухгалтери, кухарі, менеджери, інспектори пенітенціарної системи. Також постійною залишається потреба у лікарях різних спеціальностей (інфекціоніст, стоматолог, акушер-гінеколог, психіатр, уролог, хірург, ветеринарної медицини, загальної практики-сімейний тощо) та медсестрах.

Середній розмір заробітної плати у вакансіях на 1 серпня 2020 року становив 6244 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Vovka Yavnuy

    В деяких установах стояла ціна з старту 60 000, а ви з своїми 18.5
    Пацанюра з руками і головою по 20000 в місяць то не проблема!
  • Іван

    А про програмістів, сісадмінів і інших айтішників забули?

    David Starr reply Іван

    А їм служба зайнятості непотрібна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up