Фільми та серіали для осіннього перегляду: рекомендації тернополян

Фільми та серіали для осіннього перегляду: рекомендації тернополян

Восени дні коротші, вечори довші. Через відсутність можливості цікаво провести цей час може розпочатися осіння депресія. Та є кілька способів розфарбувати сірий вечір. Найкращий та найкомфортніший з них - це подивитися хороше кіно чи “підсісти” на цікавий серіал.

Тернополяни розповіли про фільми та серіали, які радять переглянути саме восени.

Анна Леськів, історик

- Восени раджу дивитися щось хороше й позитивне, щоб осіння хандра й депресія не заполонили душу. Полюбляю комедії, типу Поліцейської академії. Але мій фаворит - це французьке кіно про пригоди жандармів із Люї де Фюнесом у головній ролі. Ще подобаються фільми з Андріано Челентано. Щодо сучасного кінематографу, то раджу все-таки переглядати новинки у кінотеатрах, і бажано українські фільми, адже українське кіно зараз відроджується і є багато якісного продукту.

Відео дня

Галина Щербань, студентка

- Осінь - це пора затишку і меланхолії, теплого какао в ліжку і дощу за вікном, м'якого пледу і гарячих   обіймів. Тому, звичайно ,що в такі вечори хочеться переглянути щось романтичне і душевне (не можу згадати приклад). Але після таких переглядів у мене починається ще більша хандра і щоб не сумувати,я просто включаю улюблений серіал "Друзі", який вважаю актуальним у будь-яку пору. Він завжди додає веселого настрою!

Ірина Тимків, вчитель географії

- Для мене осінь особлива пора року, яка дає можливість поміркувати над різноманітними  життєвими історіями. А, ще, коли за вікном похмура погода, холодно та йде сильний дощ, мені хочеться сховатися під улюблений плед з гарячим чаєм з корицею та увімкнути хороший фільм. Отож, якщо ви хочете провести свій осінній вечір в особливій атмосфері, тоді вмощуйтесь зручніше, і вибирайте, який фільм припаде вам до смаку. Я раджу “Солодкий листопад” - романтичну мелодраму 2001 року за участю Кіану Рівза та Шарліз Терон, фантастичну мелодраму 2015 року “Вік Адалін”, “Прихована краса”, де в головній ролі неперевершений Вілл Сміт. “З любов'ю, Розі” напевно найулюбленіший мій фільм, бо головні ролі виконують Лілі Коллінз та Сем Клафлін.  На завершення щось ну дуже цікаве. Перед тим, як дивитися фільм прочитала книжку Поли Гоукінз “Дівчина у потягу”. Це буває вкрай рідко, але фільм мене не розчарував, а навпаки, ще більше підкреслив історію яка була написана.

- Зазвичай у мене сезон серіалів триває пізньої осені та взимку. Цього року ще нічого дивитись не починала. Але хочу поділитись розповідями про серіали попередніх років, які мене особливо вразили, - каже тернополянка Оксана.


Особливо вражає «Чорне дзеркало» - науково-фантастичний серіал про те, до чого може довести суспільство розвиток технологій. Назва фільму символічна - це те дзеркало, яке ви можете побачити на кожній стіні, на кожному столі, у кожній долоні: холодний екран телевізора, монітора, смартфона. Творці фільму хочуть показати, якщо технології – це наркотик, то які його наслідки? Серіал заставляє задуматися над тим, як ми живемо і скільки часу приділяємо гаджетам, як сучасні технології можуть руйнувати людські життя та долі. Тут показано багато технологій майбутнього, та чи всі вони такі потрібні та корисні для суспільства?
«Шерлок». Коли я подивилася першу серію цього серіалу за мотивами творів Артура Конан Дойля, не могла зупинитися, щоб не переглянути його до кінця. Цей серіал про пригоди Херлока Холомса і його друга доктора Ватсона у сучасному світі. Детектив використовує мобільний, а його друг Ватсон веде онлайн-блог в інтернеті. Роль Шерлока чудово зіграв Бенедикт Камбербетч. А серіал надихнув мене перечитати всю серію творів Артура Конан Дойся про Шерлока Холмса.
«Декстер». Хто ще не бачив, раджу! Спершу фільм здається жахливим і з першої серії мене не захопив. Головний героїв – Декстер Морган - судовий експерт, що займається експертизою крові, працює в місцевій поліції та водночас є серійним вбивцею. Як вам таке поєднання? На перший погляд герої начебто такий як усі, чемно виконує свою роботу, має друзів, сім’ю. Проте вночі він перетворюється на маньяка.  Але розправляється він лише зі злочинцями, яким вдалося уникнути покарання законом. Перш ніж вбивати, Декстер проводить власне розслідування, щоб доказати собі самому, що ці люди справді винні і заслуговують смерті. Таким чином герой ніби очищає світ від покидьків, отримуючи від цього задоволення. Всі 8 сезонів серіалу тримають у напрузі, адже Декстер ходить по лезу ножа. За ним – маньяком, який тримає в страху все Маямі, полюють всі його колеги, які працюють з ним у поліції і навіть він сам. І що цікаво, глядач на стороні Декстера, і ви зрозумієте чому, переглянувши цей серіал. Хочу додати, що всі ці серіали я б із задоволенням переглянула ще раз! Але їх так багато, тому треба шукати щось нове.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ну особисто я на днях подивився такі фільми як "Кримінальне чтиво","Цельнометалическая оболочка",Карты деньги два ствола" в гоблінській озвучці ну чесно кажучи вміли в ті роки робити фільми ,а озвучка це взагалі супер . Всім рекомендую саме ті хітові фільми особливо 90-х де все живе , а не те , що нам зараз подають для прикладу серіал школа ну таке г..... , ну така халтура , ну таке все перенагране одним словом шлак .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up