Despacito і Gangam Style на … бандурі. Гурт B&B Project «запалив» на сцені драмтеатру

Despacito і Gangam Style на … бандурі. Гурт B&B Project «запалив» на сцені драмтеатру
  • Вони продовжують розвіювати стереотипи про бандуру та баян. І доводять, що на цих інструментах можна зіграти і рок, і класику, і поп, дабстеп, і диско.
  • Кавер-гурт B&B Project  виступив у Тернопільському драмтеатрі 23 квітня. На сцені і у залі, як завжди, було дуже гаряче.
  • Оплески глядачів не вщухали, дехто підспівував під улюблені хіти. А наприкінці концерту зал піднявся і затанцював. Адже стояти на місці під час виконання хіта Smells like teen spirit (Nirvana) було важко.

Упродовж концерту гурт B&B Project  щоразу дивував тернополян. Музиканти зіграли власні композиції та кавери на українські та закордонні хіти.

У виконанні бандури (Тетяна Мазур) та баяна (Сергій Шамрай), а також електро-контрабаса (Ростислав Гірник) та барабана (Костя Марко) можна було почути: Nothing else matters (Metallica), “Лібертанго» (Астор П’яцолла), The show must go on (Queen).

Багато емоцій у глядачів викликав саунд-трек до улюбленого багатьма серіалу «Шерлок».  Зазвучав і саунд-трек до ще одного популярного серіалу «Гра престолів», а також романтична мелодія «Кохання», «Щедрик» та багато інших.

Відео дня

Несподіванкою було виконання на бандурі та акордеоні хіта південно-корейського виконавця Gangam Style. Представляючи свої пісні, музиканти не раз жартували і в цьому випадку без жарту не обійшлося.

- Одного разу нам прийшов на електронну скриньку лист від Ali Express. Ми думаємо, що ж там може бути, - розповідає Сергій Шамрай. - Дивимось – ноти. Вгадайте, що за пісня?

Шквал емоцій викликало також виконання ще одного популярного серед молоді хіта Despacito.

- Може не треба? Це ж вірус! Ви потім будете наспівувати і заснути не зможете, - жартувала Тетяна Мазур, але глядачі просили грати ще.

До речі, один з учасників гурту, барабанщик Костя Марко – тернополянин. Під час концерту він зробив сюрприз для своєї мами.

- Перед концертом підходить до мене наш барабанщик і каже: «В залі сидить моя мама. А я в дитинстві був такий проблемний хлоп. Можна я зіграю для неї?», - каже Сергій Шамрай.  

Глядачі з радістю підтримали своїми оплесками пристрасну гру на барабанах від земляка.

Після концерту гурт B&B Project  вийшов у хол драмтеатру до своїх фанів. Музиканти з радістю роздавали автографи та робили селфі з тернополянами. Про себе та свою творчість вони розповіли нашій журналістці. Ексклюзивне інтерв’ю читайте у наступних публікаціях «20 хвилин».

Довідка

B&B Project (Bandura & Bayan Project) — український колектив, основною метою якого є популяризація українських народних інструментів, шляхом пошуку та виконання нового, сучасного репертуару. Гурт створили у березні 2015 року. B&B Project популярний як в Україні, так і за її межами. На YouTube та Facebook відео гурту переглянули мільойони користувачів. 
.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kristina Melnyk

    Хороший був концерт! Дякую👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up