Джаз, драйв і white party: у Тернополі відбудеться вечір романтичної музики на підтримку «Азову»

Джаз, драйв і white party: у Тернополі відбудеться вечір романтичної музики на підтримку «Азову»

Цей концерт не для розваг. Цей виступ для допомоги і перемоги! Зібрані гроші організатори передадуть на потреби Медичного корпусу Львівщини, що сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення А30B.

Вечір романтичної музики відбудеться у Тернополі 19 червня о 18 годині в Креативному кластері Na пошті. Виступ організовують для допомоги нашим захисникам.

— Зовсім не обов'язково їхати в Париж, щоб насолодитися французькою атмосферою! Маємо ідею, як провести вечір у рідному місті, але відчути себе посеред Монмартру. Відчуття щастя і романтики подарує команда професіоналів джазу зі спеціальною програмою "Ville de L'AMOUR". Це буде більше, ніж просто концерт, це буде вибух французької романтики! Ми відтворимо атмосферу Парижа. Жодного плану, розслабляємося і відпочиваємо! — повідомляють організатори.

Відео дня

Музиканти подарують гостям коктейль з неймовірної суміші класичних французьких творів із вкрапленнями джазових імпровізацій та шаленого драйву у стилі мануш. 

У програмі — твори Рішара Гальяно, Мішеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллі та ін.

— П’ять причин, чому необхідно відвідати концерт «Ville de l’amour»: на вас чекає романтичний вечір з літнім дрес-кодом для "white party"; звучатимуть найвідоміші шлягери французького кінематографу, циганський стиль мануш; спеціальний гість вечора; це буде не банальний джаз, а концептуальний концерт із спеціальною програмою, де пересікатимуться шлягери поколінь,від Леграна до сучасних проектів, як ZAZ, — йдеться у повідомленні.

Цікавинкою вечора буде те, що гостей зустрічатимуть пантоміми.

Організатори зазначають, що кількість місць обмежена.

—  Цей концерт не для розваг. Цей виступ для допомоги і перемоги! Зібрані гроші ми передамо на потреби Медичного корпусу Львівщини, що сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення А30B, — наголошують організатори.

ВІЙСЬКОВИМ - вхід вільний

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up