“Лісапетний батальйон” привезе до Тернополя хіти

“Лісапетний батальйон” привезе до Тернополя хіти
  • Нові пісні, улюблені хіти та подарунки для глядачів: Наталія Фаліон та гурт "Лісапетний Батальйон" завітає з концертом до Тернополя, 23 вересня в ПК "Березіль".
  • Частину коштів від продажу квитків передадуть пораненим бійцям добровольчого батальйону ОУН.  

 

Народне камеді-шоу від Наталії Фаліон та  дві години сміхотерапії від гурту «Лісапетний Батальйон» з новою програмою "А я ще баба, ого-го бажаю вам всього без ГМО".

Жіночки з народу підтримують своїх глядачів веселим словом і запальною музикою, а підтвердили вони звання найталановитіших у шоу «Україна має талант» у 2013 році.

Відео дня

Запрошують з концертами закордон

- Ми побували в усіх обласних та районних центрах України. Даємо концерти не тільки у великих містах, але й у маленьких містечках та селах. Працюємо, загалом, дуже багато, - розповідає солістка гурту Наталя Фаліон.

Їх уже приймають в Канаді , Іспанії , Польщі, Білорусі та Італії. «Лісапетний батальйон» дає бій смуткові та  розвіює похмурий настрій.

- Скільки б країн ми не об’їздили, все одно хочеться додому, до рідної хати і найдорожчих людей, - розповідає пані Наталя. - Рідні вже звикли, що нас часто немає вдома. А за рахунок того, що ми старші, то чоловіки вже й не такі ревниві, - жартує жінка.

Пані Наталя розповідає, що саме завдяки постійних гастролях почуття до рідних збільшуються в рази.

Зазначимо, гурт постійно бере участь у концертах на підтримку армії, Невтомні «баби» їздять виступати перед воїнами в зоні АТО, бо знають, що країна тримається на патріотах і позитиві.

Тернопільська публіка приймає гостинно

Тернопільська публіка вже стала рідною, ділиться пані Наталя.

 - Ми як перший раз приїхали у Тернопіль, то сильно хвилювалися, бо у файному місті публіка вишукана і будь-кого не прийме, - розповідає жінка. - Але зразу ж після заспіваної першої пісні, ми зрозуміли, що тут свої люди.

У Тернополі артистів завжди радо і щиро приймають. Наталя Фаліон каже, що вже чекає зустрічі з тернопільськими фанатами.

Людяність - секрет успіху

Ми прості жінки з села, кажуть артистки. Головний секрет їхнього успіху - простота. Не потрібно щось вигадувати, чи змінюватись, бо вони такі, які є і публіці це дуже подобається.

- Ми любимо свою роботу, а нас люблять люди, - каже пані Наталя. - Маленькі радості та печалі буденного життя не заможних людей, ось звідки ми беремо натхнення, - розповідає солістка гурту.

Всі сюжети пісень взяті з життя, тому людям цікаво нас слухати, бо вони помічають частинку себе у кожній пісні.

- Ми дуже любимо наше діло, - розповідає пані Наталя. -  Хай би якими замученими були, але виходимо на сцену і одразу ж забуваємо про те, що щось болить. Нам наче допомагає сам Бог,  й люди підтримують, коли бачиш, як вони радіють, як аплодують, то на той час проблеми десь зникають.

 

Ви готові приєднатися до числа шанувальників групи або вже є фанатами українок, - тоді ласкаво просимо на концерт.

Замовити квитки можна тут

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up