Павло Табаков презентував новий кліп і їде з концертом у Тернопіль

Павло Табаков презентував новий кліп і їде з концертом у Тернопіль

27 жовтня у рамках туру містами України з новою концертною програмою «Любов Жива» Павло Табаков виступить у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка. Початок концерту – о 19:00. 

Днями відбулася прем’єра нового кліпу Павла Табакова – на танцювальну пісню «Я для тебе». Переглянути відеоновинку можна тут:

Перший етап гастролей Павла Табакова «Любов Жива» цієї осені охопить вісім міст Західної та Центральної України. Старт туру співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» символічно вирішив зробити у рідному Львові – 11 жовтня на сцені Львівської опери. Далі гастрольний графік Табакова і його групи виглядатиме так: 20 жовтня - Івано-Франківськ (Філармонія), 21 жовтня – Чернівці (Філармонія), 27 жовтня – Тернопіль (Драмтеатр ім. Т. Шевченка), 28 жовтня – Луцьк (Палац Культури), 29 жовтня – Рівне (Міський Будинок Культури), 13 листопада – Вінниця (Філармонія), 14 листопада – Київ (Caribbean Club).

За останній рік Павло Табаков, якого більшість знає як «невиправного романтика», багато експериментує у новому стилі - в танцювальній музиці. І робить це вдало: треки «Любов Жива. Radio Remix» та «Я для тебе» одразу завоювали український радіопростір і досі перебувають у гарячій ротації на десятках радіо. А на початок осені співак готує прем’єру танцювального кліпу «Я для тебе».

  • Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях! – каже Павло Табаков. – Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі Любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!». Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими! 

 

Квитки на концерт Павла Табакова «Любов Жива» у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка 27 жовтня – тут: https://www.concert.ua/eventpage/pavlo-tabakov

Любов Жива. Radio Remix: https://www.youtube.com/watch?v=NArQIDf1pXQ

Я для тебе: https://www.youtube.com/watch?v=TKCn3VO6S_w

Я не можу тебе забути: https://www.youtube.com/watch?v=Pex9u8-VS_U

Офіційний сайт Павла Табакова: http://www.pavlo-tabakov.com/  

Павло Табаков на Facebook: https://www.facebook.com/Pavlo.Tabakov

Контакт: Галина Гузьо, менеджер Павла Табакова

+ 38 067 960 31 01, [email protected] 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up