14-річний хлопець до смерті побив чоловіка. Весь процес знущань знімав на телефон

14-річний хлопець до смерті побив чоловіка. Весь процес знущань знімав на телефон

23 травня 36-річного жителя Чортківського району госпіталізували до лікарні. Проте врятувати йому життя не вдалося. 

Зі слів неповнолітнього підозрюваного, потерпілий прийшов до нього, аби допомогти по господарству. Вже дома гість випив спиртне і прибирати разом зі школярем не захотів. Підлітку це не сподобалося і він почав завдавати знайомому удари палицею. Весь процес знущань знімав на телефон.

Після жорстоких "розваг" потерпілому стало погано. Юнак пішов до родичів своєї жертви і повідомив, що той чомусь знепритомнів у його будинку. Останні викликали медика, бо думали що в чоловіка приступ хронічної хвороби. Помер чоловік у кареті швидкої, дорогою до лікарні. У нього медики виявили численні тілесні ушкодження, а причина смерті - закрита травма живота.

Хлопцеві оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого) ККУ.

Відео дня

Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Чортківська прокуратура, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Yuriy Kupeev

    Рубрика "З життя охлосу"
  • Аня Яремко

    Судити разом з батьками!
  • Емілія Пісарєва

    ЗНАЧИТЬ НАЙМАНЦІВ НЕЦІНУЮТЬ І НЕПОВАЖАЮТЬ !!!!!!
  • Bogdana Katrun

    Боже  до чого  ми йдемо  це жахливо, скільки  в тому підлітку було ненависті, і жорстокості щоб забити не вину людину до смерті, що тоді говорити,на руських  які вбивають це нелюди.А хто тоді це хлопець?Це жахливо страх ,тому що робиться,Люди будьте добрішими і господь бог  змилується над нами грішними!!!

keyboard_arrow_up