56 тисяч гривень коштувала жителю Тернопільщини сварка з дружиною

56 тисяч гривень коштувала жителю Тернопільщини сварка з дружиною

Після сварки з дружиною 34-річний житель Заліщицького району пішов з дому, забравши зароблені раніше за кордоном гроші. Винайняв номер у готелі в Борщові. Там і втратив усе зароблене.

До співробітників Борщівського відділення поліції потерпілий звернувся із заявою про крадіжку. З його слів, в період з шостої години вечора 28 серпня до другої години ночі наступного дня невідома особа шляхом вільного доступу викрала із номерка готелю, який він винаймав, його грошові кошти: понад 5,5 тисяч польських злотих та 16 тисяч гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як встановили поліцейські, заліщанин привів до готельного номера трьох незнайомих осіб, з котрими познайомився на вулиці, і разом з ними розпивав алкогольні напої. Найімовірніше, зі спиртним перебрав, тому заснув, а коли прокинувся – ні гостей, ні грошей.

Оперативними заходами поліцейські встановили, що до крадіжки причетний житель Борщова, 1982 року народження. Зловмисник в минулому був судимий за майнові злочини.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ліда Бещук

    Не сварка , а горілка...... Нічого займатися дурньою !!!
  • Наталя Моспан

    Чо бідне бо дурне.
  • Іван Вуів

    Залежно в якого суді а ліпший суд це жінка
  • Tetyana Plaskonis

    Це ціна дурості, а не вина дружини. Пити треба менше!

    Степан Ст reply Tetyana Plaskonis

    Tetyana Plaskonis  які ті жінки кончені. Мало їх сук бють.

    марина reply Tetyana Plaskonis

    Ну шо три мене расказываеш?? Что ты такое говориш? ?што, бабульки городские мешают? Бо хотите льготы у них забрать и квартиры? Оно же как получается, сума денег или бабулькам на пенсии или вам на 33 категории льгот. Городские бабульки не получают паееев!!! Вы там сдетства не болееете. Вот ты или соседка в детстве по 3-4 года лежали в больницах?? Нет! Бо вас там не заражают! Вы там не более те , нет ни одного хронического заболевания. Вас инфекционые больницы пустые, пустые годами стоят. Токко инвалидности себе клепаете! И правильно вы сказали, бабулька с села таблетку от тыска и всееее!! Бабульки в селах здоровье  ьрьохлетнего городского ребёнка. И живете вы дольше .Городские на пенсию не дожавают, 40-50-60 и все, а вас там в селах так здоровых!! много , что сейчас по 600! человек в день на пенсию подает, каждый день! Притом нигде в селе неработавши по фотках липовых, фиктивных документов! Правильно ты сказала , вам и паии, по четыре на рыло, и ОГромное здоровье, и работы у городских забираете. Ето же уже не ваше , не на вашей территории!! А городских на базар спихнули на солнце на сковороде жарится под крышами , и в холод на бетоне сидеть, и там зарплаты не дают, ни больничного, ни отпускных, ни декретнвх и т д, как на ваших сворованых и отобраных у городских работах, даже пенсии не дадут , бо проплативше все!  в трудовую книжку 30 лет , ни получая не допомог ни субсидии за 30 лет, печати печати печати в трудовую базарникам не ставят!! Мы ваших миллионы пенсионеров обязаны!содержать. Мы не рабы на голеере , не крепостные, пусть ставят ПП шникам штамп в трудовую книжку !!! А насчёт 33 категории пильг , вы посмотрите как в тех автобусах они посвидчення какие тычут, тычут , тычут сельские!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up