Голова товариства мисливців стріляв собак, бо господарі нацькували їх на нього

Голова товариства мисливців стріляв собак, бо господарі нацькували їх на нього

Допитали єгерів і керівника Бучацького товариства мисливців та рибалок у межах розслідування жорстокого поводження з тваринами на Бучаччині.

 

Нагадаємо, 8 січня  в одній із соціальних мереж на сторінці ГО "Еко Майдан Тернопіль" з'явилось відео, на якому видно, як керівник Бучацького товариства мисливців та рибалок стріляє у собак. Наступного дня слідчі Бучацького відділення поліції за фактом жорстокого поводження з тваринами розпочали кримінальне провадження.

Уже допитали двох єгерів та керівника місцевого товариства мисливців та рибалок Василя Сеника. Вони розповіли, що це сталось 31 грудня у загальнозоологічному заказнику місцевого значення Пулікове.

Один з працівників лісового господарства, почувши постріли на території заказника, повідомив про це керівника УТМР. Той прибув до місця полювання разом зі ще одним єгерем. З лісу в цей час вийшли двоє невідомих людей з собаками. На вимогу надати документи чоловіки стали вести себе агресивно і натравили на перевіряючих собак. Василь Сеник стверджує, що вистрелив лише в одну тварину. Запевняє, що мав право так чинити згідно статті 34 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», адже власники чотирилапих на вимогу не надали жодних документів на тварин.

Відео дня

Слідчий СУ ГУНП в області Василь Сарахман каже, що розслідування кримінального провадження триває, адже ще не допитані особи, які є власниками тварин, повідомляє відділ комунікацій ГУНП Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    А собаки у нас вже святими тваринами стали? Чого це свиней ріщати можна, а собак стріляти - ні, з чогоб це їм такі привілегії? Тим більше, що свині значно розумніші собак.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up