Кривава сварка: на Тернопільщині 40-річний син ножем вдарив батька. Що загрожує кривднику

Кривава сварка: на Тернопільщині 40-річний син ножем вдарив батька. Що загрожує кривднику

Ножову травму 61-річний потерпілий отримав за місцем свого проживання від 40-річного сина.

Про травмованого чоловіка з проникаючим ножовим пораненням правоохоронців повідомили медики. Поліцейські встановили, що травму потерпілий отримав від 40-річного сина.

За попередньої інформацією, родичі розпивали спиртне, коли між ними виникла суперечка. Що стало причиною сварки – пригадати не можуть. В якийсь момент 40-річний чоловік схопив кухонний ніж та завдав ним удар в ногу своєму батькові.

Отримане потерпілим поранення кваліфіковане як середньої тяжкості.

Відео дня

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.122  (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3 років позбавлення волі, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Встромив 43-річному синові ножа в шию. У суді запевняв, що захищався

Зять побив тестя каструлею по голові, а той встромив йому ножа у груди. Вирок суду шокує

Довідка:  Стаття 122. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

1. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені з метою залякування потерпілого або його родичів чи примусу до певних дій або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, - караються позбавленням волі від трьох до п'яти років.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up