Маска стала причиною конфлікту: чоловік розбив лобове скло у маршрутці через зауваження водія

Маска стала причиною конфлікту: чоловік розбив лобове скло у маршрутці через зауваження водія
  • 56-річний тернополянин почав хуліганити після зауваження водія, щодо відсутності захисної маски. Зловмисник розбив лобове скло та дзеркало на маршрутному транспортному засобі.
  • Інцидент трапився у Тернополі на вул. Живова

До правоохоронців звернувся 48-річний водій автобуса. За його словами, на зупинці громадського транспорту в салон автобуса зайшов чоловік напідпитку. Кермувальник маршрутки зробив пасажиру зауваження, щодо відсутності у нього захисної маски. Це обурило чоловіка й він розпочав конфлікт. Правопорушник пошкодив транспортний засіб. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої опитали свідків та очевидців.

В ході проведення слідчих дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 56-річний тернополянин. Він вперше потрапляє в поле зору правоохоронців.

Відео дня

Читайте також: У Тернополі пасажир вдарив пляшкою по голові водія маршрутки

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Окрім цього на чоловіка складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 44-3 КУпАП «порушення правил щодо карантину людей», повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області

Читайте також: У маршрутку без маски - це нескладно! Як у транспорті порушують карантин: експеримент "20 хвилин"
 

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (67)
  • Dima Vovkunets

    Люди , які маски не дайте себе топтати !!! Яка пандемія ? Пандемію втюрили нам в голови !!!
  • Рома Амор

    Ну, що тут правильного? Хіба водій сам придумав носити маски? Дурний вчинок, не мудрого хулігана.

    Тарас Петрук reply Рома Амор

    ну да,вчинок тупого мудака)
  • Ігор

    Держава прийме закон ставати в позу раком!???? Станете))))!??? Бо законо чемні всі)!???? А якщо нестанете то вийде що країну підводите))!!!!  Держава прийме закон податок за повітря ))!??? Платитемете))))))!?????  МАЛО ШЕ ЯКИЙ ШИЗІК ПРИЙДЕ ДО ВЛАДИ І ЯКІ ЗАКОНИ ПРИДУМАЄ)!!!!! Наша країна ніколи немала свого Я а виконувала виконує і буде виконувати волю замовників ,з інших країн!!!які зацікавлені в порядку в нашій країні!! але свого порядку...!

    Ігор reply Ігор

    Є стая баранів і є пастухи!!!  Які керують баранами ,є одиниці які нехочуть на шашлик ,і є шанси нестати шашликом!!!! Так було і буде!! Тому кожний сам вибирає який він баран!!! І коментувати фразами які стерли зуби!!!! Біда що зомбованих куча

    Oxana Galaka reply Ігор

    Ігор Ви живете в країні і повинні діяти в рамках  закону! Не хочете, вам не подобається-змініть місце проживання. І спробуйте в іншій країні порушити закон!! От от того вся і біда в нас, що багато розумних вважають-правила то для іншіх!! Такі й наслідки. Бо безкарність породжує ще більшу безвідповідальність!!
  • Ігор

    Правельно зробив!!!! Уважуха!!!!! Тре цим зомбі які вірять державі ,і в історії з вірусом трохи пояснювати ,те що багато кому відому ,,і чому стільки країн танцює під дудочку і замовників цього що відбувається!!!! Втому числі і Україна !!!!! Уважуха хто невірить в ці басні!!! ЗОМБІ ВАС ЗОМБУЮТЬ ПРОФЕСІЙНО)!!!

    Жанна Колисецкая reply Ігор

    Ігор 100проц
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up