На хабарі 20 тис. грн «погорів» Чортківський прокурор Олег Рекуш (ОНОВЛЕНО)

На хабарі 20 тис. грн «погорів» Чортківський прокурор Олег Рекуш (ОНОВЛЕНО)

Співробітники спецслужби затримали зловмисника у приміщенні прокуратури під час отримання частини хабара у розмірі п’ять тисяч гривень.  

Наразі його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. 

 

На Тернопільщині СБУ затримала на хабарі прокурора

Керівника однієї з місцевих прокуратур Тернопільської області викрили на хабарі співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою.

Як нам повідомили власні джерела, наближені до правоохоронних органів, йдеться про очільника Чортківської прокуратури Олега Рекуша. Невдовзі інформацію підтвердили в Генеральній прокуратурі України. 

Відео дня

- Правоохоронці встановили, що прокурор вимагав двадцять тисяч гривень зі свого підлеглого за невжиття до нього заходів дисциплінарного впливу за недоліки у роботі, - повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ і громадськістю управління СБУ в області.

Співробітники спецслужби затримали зловмисника у приміщенні прокуратури під час отримання частини хабара у розмірі п’ять тисяч гривень.  

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Олега Рекуша затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, Олег Рекуш обійняв посаду керівника Чорківської місцевої прокуратури після перемоги у відкритому конкурсі. Керував підрозділом близько двох років. 

Коментар

В‘ячеслава ПЕРЧ, прокурор області:

  • На жаль, наші досягнення, якими ми крок за кроком знову здобуваємо довіру до населення, заплямовані працівником, котрий повинен працювати на утвердження закону, а не порушувати його. Але закон однаковий для всіх, і кожен, хто його порушить, не уникне відповідальності! Зі створенням Генеральної інспекції при Генеральній  прокуратурі України, її робота з очищенню прокуратури від корупціонерів відчувається в кожному регіоні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Кіт Рижик

    почитайте про цього Маржана в інтернеті - він має сидіти і довго
  • Кіт Рижик

    обісрали невинну людину, Рекуша підставили
  • Новоселова Лена

    Яка нахрен підстава? Алкаша кобелю коли вже йобнуть? Покидав на гроші пів чорткова
  • вася

    працівники сбу "працюють" для збільшення показника по "очищенню рядів" і очорненні чесних людей, щоб не мішали хабарникам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up