На Шумщині цигани забрались в будинок та винесли майже 40 тис.гривень

На Шумщині цигани забрались в будинок та винесли майже 40 тис.гривень

20 тисяч гривень, 400 євро та 300 доларів викрали злодії ромської національності з приватного помешкання у селі Кути на Щумщині. 

 

 

59-річна господиня залишила незамкненими двері будинку та пішла поратися по господарству. Навіть не помітила, як на подвір’я увійшли непрохані гості - троє смуглявих жінок.

Одна з них одразу зайшла до помешкання. Спритна зловмисниця одразу кинулася обшукувати усі добре відомі злодіям сховки і швидко знайшла у шафі під одягом гаманець з грошима. Сховала крадене та вийшла з хати. Злочинна трійця кинулася до автівки, що чекала їх на дорозі. Однак підозрілих осіб помітив господар помешкання, який повертався  додому.

 Чоловік поспішив на подвір’я та покликав дружину. Спитав, навіщо пустила на господарство непроханих гостей, а коли зрозумів, що жінка їх навіть не бачила, кинувся до хати перевіряти чи всі речі на місці. Однак гаманець зник, а з ним усі заощадження – двадцять тисяч гривень, чотириста євро та триста доларів. Господар одразу зателефонував в поліцію та повідомив про крадіжку. Чоловік описав зловмисників та їхню автівку.

Відео дня

Правоохоронці одразу розпочали пошуки зловмисників. Їх автомобіль вдалося перехопити на дорозі. Злочинний квартет прямував у напрямку  райцентруШумськ. Усіх їх доправили до відділення поліції. Як з’ясували правоохоронці, троє жінок - мешканки Хмельниччини, а їх водій родом з Рівненщини.  Під час обшуку, у однієї зі зловмисниць правоохоронці виучили викрадені гривні та 400 євро. 41-річну підозрювану затримали згідно статті 208 КПК України.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно частини 3 статті 185 ККУ. Поліцейські перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших аналогічних злочинів на території області. Слідчі дії тривають, повідомили в секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up