На Тернопільщині 21-річна жінка напризволяще залишила семимісячне маля. Хто попіклується про крихітку?

На Тернопільщині 21-річна жінка напризволяще залишила семимісячне маля. Хто попіклується про крихітку?
  • Нині хлопчик - під наглядом лікарів. Щодо матері складено адміністративний протокол за неналежне виконання материнських обов’язків. Подальшу долю немовляти вирішуватиме служба у справах дітей та суд.
  • Проте є надія, що хлопчика виховуватиме рідна бабуся - її поліцейські розшукали в Польщі. 

Про те, що на Теонопільщині перебуває 21-річна уродженка Донеччини із семимісячним  малям поліцейських повідомили волонтери.

Небайдужі люди були вкрай стурбовані долею дитини, адже, з їхніх слів, вони забезпечили матері перебування з малям у реабілітаційному центрі Зборівського району, купили одяг, харчування, проте жінка наступного дня разом з дитиною втекла звідти, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У пошуках зниклої матері правоохоронці збилися з ніг. Молода жінка з дитиною кочували ледь не всією Тернопільщиною. Спочатку з дитиною, відтак, хлопчика залишила знайомій жінці. Саме в неї останні чотири дні й перебувало маля. Не зумівши переконати матір забрати дитину, жінка передала хлопчика поліцейським.

Відео дня

- Дитину ми одразу відвезли до медичного закладу, де вона перебуває й досі і повідомили про випадок службу у справах дітей Тернопільської міської ради,- розповів начальник ювенальної превенції УПД ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович.- 21-річну матір вдалося розшукати. Щодо неї складено адміністративний протокол за статтею 184 КУАП.

З’ясувалося, що в Польщі на заробітках на даний час перебуває бабуся малюка. Поліцейські зв’язалися з нею і розповіли про онука. Жінка переконує, що не залишить маля. Щойно буде можливість виїхати із сусідньої держави, прибуде до Тернополя.

До слова, бабуся вже виховує одного внука, залишеного їй донькою.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Таня Семчишин-Рудяк

    От читаєш і звідки плітки беруться , а би що написати ,своє додумати ,перекрутити, і так більшість пишуть , аби стаття була , а люди то вірять кожному слову , слів нема 😠
  • Valentyna Pletiuk

    Боже, що коїться в тому світі 😶😬🤔🤔 ??????
  • Тетяна Титович

    І ніякі не 4дні дитина була в знайомої,я в понеділок возила Вікторію по всіх лікарях

    Оксана Завадська reply Тетяна Титович

    Тетяна Титович вот дурепа

    Тетяна Титович reply Тетяна Титович

    Оксана Завадська в лікарні

    Оксана Завадська reply Тетяна Титович

    Тетяна Титович а де малий?

    Тетяна Титович reply Тетяна Титович

    Оксана Завадська вона втекла вночі перед тим як ми її мали відправити в центр реабілітації

    Оксана Завадська reply Тетяна Титович

    Втекла?

    Оксана Завадська reply Тетяна Титович

    А що вона вже вивела?
  • Тетяна Титович

    Коли пишите статтю пишіть правдиво
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up