На Тернопільщині чоловік хотів врятувати чоловіка від необдуманого вчинку і заробив кримінал

На Тернопільщині чоловік хотів врятувати чоловіка від необдуманого вчинку і заробив кримінал

Тернополянин вдарив знайомого в обличчя та ще й спересердя розбив заднє вітрове скло в авто.

Умисне легке тілесне ушкодження: саме такою кваліфікацією статті 125 КК України завершився конфлікт між знайомими на Шумщині. З заявою до працівників місцевої поліції звернувся потерпілий, мешканець обласного центру.

Як з’ясували поліцейські, тернополянин приїхав в гості до знайомих, випивали у компанії. Вже вночі гість вирішив повертатися додому, незважаючи, що перебував напідпитку. Натомість шумчанин вирішив перешкодити вчинити такий необдуманий вчинок. Він намагався витягти випившого кермувальника з салону авто, однак той не слухав правильних порад і суперечкка швидко переросла в шарпанину. Підозрюваний вдарив нового знайомого в обличчя та ще й спересердя розбив заднє вітрове скло в авто.

Потерпілий викликав поліцію. Правосвідомий вчинок обернувся для шумчанина кримінальним провадженням, та втратою друга.

Відео дня

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно статті 125 КК України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up