На Тернопільщині чоловік пограбував та підрізав студентку. Поліція розшукує злодія

На Тернопільщині чоловік пограбував та підрізав студентку. Поліція розшукує злодія
  • Інцидент трапився 24 січня в Підволочиську близько 21:30.
  • До лікарні за меддопомогою звернулася дев'ятнадцятирічна жителька Теофіполя Хмельницької області.
  • Дівчина повідомила, що її пограбували та поранили.

За словами начальника Підволочиського відділу поліції Андрія Купчака, дівчина їхала з Хмельниччини до Тернополя електричкою. В Підволочиську мала пересісти на інший потяг, але не встигла і чекала на залізничному вокзалі.

До неї підійшов чоловік, почали спілкуватися, а після цього він запросив її на каву. Коли невідомий дізнався, що дівчині до Тернополя, запропонував провести до автовокзалу. Мешканка сусідньої області погодилася. Чоловік повів її вздовж колії, але в якийсь момент студентка передумала йти.

Після цього новий знайомий витягнув ніж, приклав його до спини та пригрозив розправою, поранивши поперекову ділянку та руку. Після цього нападник відібрав мобільний телефон, гроші й втік.

Відео дня

Потерпілій надали меддопомогу, але не госпіталізовували. Подія внесена в ЄРДР за статтею 187 частина 1 ККУ - розбій.

Підозрюваного розшукують. Його прикмети: На вигляд 30 років, зріст 165-170 см. Був одягнутий в спортивну шапку чорного кольору, темну куртку, чорні класичні штани та спортивне взуття. Спілкувався суржиком.

Кому щось відомо про дану особу, правоохоронці просять повідомляти на лінію 102, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Marcus Aurelius

    Добре що хоч "в якийсь момент" передумала йти. Яка довірчива молода людина...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up