На Тернопільщині поліція затримала працівника військкомату на хабарі 1400 доларів

На Тернопільщині поліція затримала працівника військкомату на хабарі 1400 доларів

Головний спеціаліст районного військового комісаріату вимагав та отримав 1400 доларів США неправомірної вигоди.

Посадові особи одного з військкоматів організували корупційну «схему» відтермінування призову на строкову військову службу. Серед підстав для відстрочки  - непридатність особи до служби.

Працівники управлінням захисту економіки в Тернопільській області Нацполіції,  військової прокуратури Тернопільського гарнізону, слідчого управління Головного управління Нацполіції України спільно з обласним управлінням СБУ задокументували факт вимагання головним спеціалістом районного військкомату неправомірної вигоди. За вирішення вищевказаного питання державний службовець «поросив» у громадянки 1400 доларів США.

У четвер, 6 вересня, правоохоронці затримали правопорушника в службовому кабінеті, в якому вилучили 1400 доларів США, одержаних у якості неправомірної вигоди.

Відео дня

На даний час вирішуються питання щодо затримання службової особи у порядку статті 208 КПК України та відсторонення від займаної посади. Окрім того, перевіряється причетність військового комісара вказаного РВК та членів призовної комісії до вчинення даного злочину.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, повідомили у Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Бульба

    Са навчили!! Тримаєте свої дітей під спідницею а подім дивуєтесь чому вони такі невдахи по житті.
  • василь

    не в тюрьму,а на передову там де наших дiтей вiдправляв

    Бульба reply василь

    призовників строкової служби на передову не відправляють!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up