На Тернопільщині працівниця сервісного центру "рішала" іспити та посвідчення водія (ФОТО)

На Тернопільщині працівниця сервісного центру "рішала" іспити та посвідчення водія (ФОТО)

Жителька Тернопільщини, яка отримала хабар за здачу іспитів в сервісному центрі МВС, постане перед судом.

Слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 369-2, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

У ході досудового розслідування поліцейські довели, що жителька Тернопільського району отримала хабар за вирішення питання у сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, наприкінці січня працівники Управління внутрішньої безпеки Тернопільської області викрили на вимаганні неправомірної вигоди за вплив на прийняття позитивного рішення співробітниками сервісного центру МВС України в Тернопільській області. За допомогу в успішному складанні іспиту та отримання водійського посвідчення жінка забажала 6400 гривень «винагороди».

Відео дня

33-річна жителька Тернопільського району пообіцяла 26-річному чоловікові вплинути на прийняття рішення щодо успішної здачі екзамену у сервісному центрі МВС в Тернопільській області та отримання посвідчення водія двома його знайомими. 

Після успішної здачі іспитів молодиками та отримання коштів, правоохоронці затримали зловмисницю на робочому місці й вилучили готівку.

Зловмисниці оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення –«прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди».

Підозрюваній загрожує штраф від 12750 до 25500 гривень або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Міру покарання їй обере суд. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • яна

    То  Оксану зловили?
  • у

    то вже хабарницю найшли люди наркотики продають на мілйони і відпускають а тут 6тис взятки
  • ВолодяБендераСлаваУкраїніГероямСлава!!!

    А де мій слуга зе бобік Ростислав=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up