Викрили виробників, які не платили податків за торгівлю олією і макаронами

Викрили виробників, які не платили податків за торгівлю олією і макаронами

Керівників низки компаній із Тернопільщини, що займаються виробництвом макаронних виробів та торгівлею продуктами харчування, які ухилилися від сплати податків в особливо великому розмірі, викрили  співробітники податкової поліції.

Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України, в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) КК, було встановлено, що керівники цих підприємств, в основному за готівку закуповували соняшникову олію, оцет, борошно та макаронні вироби у фірм, зареєстрованих в Полтавській, Волинській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій і Дніпропетровській областях. Надалі, використовуючи власні потужності, вони розфасовували куплену продукцію і за готівку без відображення операцій у податковому та бухгалтерському обліках продавали її суб'єктам оптової та роздрібної торгівлі.

Такі дії дозволили зловмисникам ухилитися від сплати податків в особливо великому розмірі.

За результатами 12 обшуків, проведених на території Тернопільської області та м. Києва, було вилучено понад 1,2 млн. грн. готівкою, пристрій для стрільби гумовими кулями, 32,3 тонни макаронних виробів, майже 50 тисяч літрів соняшникової олії, оцту і оцтової кислоти, виробниче обладнання, етикетки, порожня тара, комп'ютерна техніка, фінансово – господарські документи та чорнові записи. Загальна вартість вилученого становить 2,4 млн. гривень.

Відео дня

Тривають слідчі дії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а Тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up