На Тернопільщині злодії викрали 60 000 гривень, 4 000 доларів та ювелірні вироби

На Тернопільщині злодії викрали 60 000 гривень, 4 000 доларів та ювелірні вироби
  • Чималі кошти, велика кількість ювелірних виробів, все це стало наживою невідомих осіб.
  • Працівники Шумського відділення поліції задокументували факт крадіжки поєднаної з проникненням в житло жителя району.

Як повідомив потерпілий, допоки він був відсутній за місцем проживання, невідомі особи пошкодили вхідні та двері та вчинили злочин. Зловмисники обнишпоривши помешкання знайшли невеликий переносний сейф, якому краянин зберігав все цінне та викрали його. Як наслідок потерпілий позбувся 60 000 гривень, 4 000 американських доларів, 14 різних найменувань ювелірних виробів та особистих документів.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертаються до місцевих мешканців аби вони належним чином зберігали свої кошти. Адже у багатьох людей скупчуються готівкові заощадження – не всі довіряють фінансовим установам і кладуть їх туди на депозит. Або в фінансових установах зберігається тільки частина грошових коштів, а решта – дома.

Відео дня

Запам’ятайте, що зберігати готівку в легкодоступних місцях – це джек-пот для крадіїв.

Зберігаючи гроші вдома – ви піддаєте їх небезпеці, так як ймовірність крадіжки – велика, якщо ви досить надійно не захистили свою квартиру. Сучасні злодії – мають великий досвід крадіжок, вони знають всі хитрощі господарів.

Найкраще – придбати сейф для дому, адже це відмінна тактика для захисту від втрат. Таким чином, часто і надовго їдучи з дому, ви забезпечите пристойну безпеку всіх цінностей у разі спроби пограбування, пожежі або інших форс-мажорних обставин.

Сейф може стоять окремо, бути меблевим або вбудованим в стіну. Тут ви покладаєтеся тільки на свої переваги і смак. А от різниця сейфів за типами змушує замислитися.

Одним з переваг вбудовуваних сейфів для дому, є те, що його складніше виявити, а тим більше, винести. Він монтується в стіну і фіксується цементним розчином. Він практично не піддається злому, так як основний захист припадає на стіни. Вам потрібно лише поклопотатися про надійну запірну систему такого сейфа.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lolita Lolitochka

    А може вони просто своє забрали в крадія. Нікому в голову таке не прийшло?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up