На Закарпатті чоловіки із Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей грабували людей

На Закарпатті чоловіки із Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей грабували людей

Закарпатська поліція затримала чотирьох чоловіків із Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей за підозрою у грабежах в Ужгороді та інших майнових злочинах.

За місцями їх проживання проведено санкціоновані обшуки та виявлено речові докази, які допоможуть розкрити інші їх злочини на території України.

Цього тижня відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Закарпаття під процесуальним керівництвом обласної прокуратури спільно з управлінням карного розшуку апарату ГУНП із залученням спецпідрозділу «КОРД» провели санкціоновані судом обшуки в рамках кримінальних проваджень.

Відео дня

Поліція вийшла на осіб, розслідуючи кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Мова йде про крадіжку з помешкання керівника однієї з найбільших установ в області. Крім цього, в першому кварталі 2018 року на території Ужгорода сталися два пограбування громадян, які займалися підприємницькою діяльністю. Суму збитків за двома цими фактами оцінено в 150 тисяч доларів США.

Поліція Закарпаття провела ряд оперативно-розшукових заходів та вийшла на безпосередніх учасників цих злочинів. Грабіжниками виявилися жителі Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей віком 35-40 років. Всі неодноразово судимі за аналогічні майнові злочини. Одного з групи на момент спецоперації за інший злочин вже затримала поліція Чернівецької області. Решту чотирьох – слідчі та оперативники ГУНП в Закарпатській області. За місцями проживання фігурантів справи знайдено речові докази, які допоможуть розкрити інші їхні злочини на території України.

Всіх затриманих доставили в Ужгород, де суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Поліція Закарпаття вивчає причетність групи до інших аналогічних злочинів на території краю, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up