Нещасний випадок на господарстві: чоловіка задавила дерев'яна колода

Нещасний випадок на господарстві: чоловіка задавила дерев'яна колода

Тривожне повідомлення надійшло 2 березня близько 12 години до правоохоронців Бережанського відділу поліції від чергового лікаря районної лікарні. Медик повідомив, що на на території районного лісомисливського господарства смертельно травмовано чоловіка. 

Працівники поліції попередньо з’ясували обставини трагічної події. 59-річний житель села Волощина працював водієм на господарстві. Під час розвантаження лісопродукції з вантажівки, одна з дерев’яних колод випала з кузова на кермувальника та придавила до землі. Очевидці одразу викликали швидку, однак медики вже нічим не змогли зарадити потерпілому. Від отриманих травм  він помер на місці події.

Відомості про подію внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань злочинів згідно частини 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення правил безпекипід час виконання робіт з підвищеною безпекою, що спричинило загибель людей). Слідчі дії тривають, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Також, хочемо нагадати, що 20 березня в рамках проєкту «Озеленення країни» в Україні планують висадити 1 мільйон дерев за 24 години. Такий флешмоб відбудеться й Тернопільщиі.

Відео дня

Мета проєкту – привернути увагу до відновлення екосистеми України і планети, а також розвиток екологічної свідомості людей. Долучитись до акції може кожен.
 

Завдання проекту «Озеленення України»:

  • Висадити 1 000 000 дерев за 24 години
  • Сприяти протягом року у висадженні парків та алей
  • Провести загальнодержавну інформаційну кампанію Організувати освітні воркшопи в навчальних закладах
  • Започаткувати міжнародний флеш-моб «Озеленення України. Озеленення планети!»

Формати участі у проєкті:

  • Волонтери: активна участь у висадженні дерев на локаціях
  • Співорганізатори: організація проекту в регіонах, на локаціях
  • Партнери: забезпечення організаційної, матеріально-технічної бази реалізації проекту, закупівля дерев
  • Інформаційні партнери: висвітлення інформаційних приводів проекту на доступних ресурсах Еко-амбасадори: особи, які висадили понад 200 000 дерев; презентують проект серед населення.

Більше деталей можна дізнатись у менеджерки проєкту: Надія Чистяк, моб.: +380 50 663 01 32, + 380 67 878 80 28.
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up