Обікрали квартиру волонтерки Христини Феціци: винесли гроші для діток з Петриківського інтернату

Обікрали квартиру волонтерки Христини Феціци: винесли гроші для діток з Петриківського інтернату
  • "Усі гроші, що винесли – не мої", - каже Христина. Мало йти на благодійність. Моє тільки золото, навіть шлюбну підвіску викрали.
  • Працювали професіонали, бо дуже швидко відбулось. У хаті все перевернули, але сейф навіть не пробували відчинити. Правда, потягнули ще й 5-літрову пляшку 12-річного віскі.
  • Не добираю слів... Зайшла додому на обід, а квартира відкита! Мене обікрали! Будьте обережні! – таке повідомлення з’явилось на сторінці відомої волонтерки Христини Феціци.

Двері відкривали професіонали – нема зламу, нічого. Усе було тихо, навіть сусіди нічого не чули. Забрали золото і гроші – те, що було на видному місці. Але перевернули все – навіть постіль і шафу з білизною, розповіла схвильована волонтерка.  

  • Ми живемо на Новому світі, їздили від ранку у справах, приїхали на обід, а в нас двері відкриті, - розповіла пані Христина. – Ми ще здивувались, адже кожен з нас, хто виходить з дому, кілька разів перевіряє, чи спрацювали замки. Рома (чоловік волотерки – прим. авт.) каже – у нас все перевернули. Певно, пограбували. Я ще не повірила, тільки видала йому: «Ти жартуєш»?

Коли родина зайшла до квартири – було не до жартів. Перше, що помітила Христина – на столі у кімнаті немає грошей. Дитячих. Їх передали благодійники з Англії саме для діток Петриківського інтернату. За ці кошти дітлахам мали організувати свято, адже від Нового року у них досі карантин. А коли потепліє – звозити на екскурсію до Львова, яку діти чекали понад усе.

Відео дня

  • 10 тис 100 грн там було, - ледь стримує сльози Христина. – Свято весь час переносили, а тепер от таке… Частина коштів залишилась у сейфі – до нього або навіть не підбирались, або не змогли відкрити. Зламів ніби не видно.

З помешкання винесли все золото, в тому числі і шлюбну підвіску. Чомусь злодії залишили більш цінні речі. Або не розуміли їхньої цінності, або дуже поспішали, припускає волотерка.

  • Усе, що вкрали, окрім золота, було не моїм. Особливо болить за дитячі гроші, - мало не плаче волонтерка. - Господь високо і бачить це.. Не знаю, чи ці гроші підуть їм на користь.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Галина Павлівна

    Гроші треба було відразу віддати за призначенням, а не тримати в себе! Або положити в сейф до своїх! Були б цілі.
  • Сергей Исаев

    90 пошли в разгул...
  • Мария Дячун

    Сволочі слів нема Бог їм заплатить

    Анжела Хартоняк reply Мария Дячун

    Мария Дячун а ця наволоч знає хто такий Бог???
  • Roman Granda

    Чому гроші які мали піти на благодійність не на банківському рахунку...питань більше ніж відповідей. КАРМА.

    Галина Павлівна reply Roman Granda

    Згодна!.

    Светлана Нечипорук reply Roman Granda

    Дончак Ксенія Щось дуже п1дозр1ло.

    Галина Павлівна reply Светлана Нечипорук

    Дивно, чужі гроші вкрали , а свої цілі! Гроші дали благодійники і не має значення, чи вкрали їх, чи ні , вони мають піти за призначенням!Значить свої тепер треба віддати дітям, а не жалітися, що благодійні вкрали і радіти, що свої цілі.

    Mariu Romaniv reply Roman Granda

    Таку суму в квартирі  та ще на столі не тримають.  Шкода діток...

    Roman Granda reply Roman Granda

    Дончак Ксенія дякую за просвітлення😊

    Дончак Ксенія reply Roman Granda

    Roman Granda Mariya Dvorzhak Ну якби ви почитали чи подивились відео то б знали чому,а ви прочитали заголовок і робите якісь висновки.
    Волонтер чітко розказує що зняла гроші що б обміняти валюту бо мали щось закупляти,тому ці гроші і лежали на столі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up