Пенсіонер хотів зґвалтувати дитину, мама його підрізала. Селяни розкололися на два обурені табори

Пенсіонер хотів зґвалтувати дитину, мама його підрізала. Селяни розкололися на два обурені табори

На Тернопільщині селяни розкололися на два обурені табори. Все через різню, яка сталася у селі: жінка ледь не вбила сусіда, який начебто розбещував її 10-річну доньку.

Нагадаємо, що жінка напала з ножем на 70-річного чоловіка, якого підозрювала у розбещенні доньки.

За версією поліції, мати заскочила дитину оголеною у хаті 70-річного чоловіка і нанесла йому кілька ножових поранень. Пенсіонер - у реанімації, жінка – у СІЗО, повідомляє "ТСН".

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оля Пуцентейло

    За що тримати матір під вартою, але загроза для дитини була, вона ще легко з ним обійшлася, я б за своїх дітей порізала на кусочки.Старий пень,ще виправдовується.
  • Леся Климчук

    Діда  будуть  витягати  всіма  методами  і  ще  винною  зроблять  нещасну  маму .  Кожна  нормальна  мама  вчинила  б  так  само,  а  може  і  гірше...цій  просто  забракло  сил.  А  цей  престарілий  ,, сексуальний  гігант"  ще  зробиться  жертвою.
  • марина храма

    Якщо свідки є, то не розумію цього вироку суду і утримання матері під вартою. Зрозуміло, що дитина не змогла б чинити супротив і захистити себе Для цього є батьки, які відповідають за життя і здоров"я своїх діток. Невже для нашого суду потрібний сам факт згвалтування, щоб притягнути до відповідальності винного. Мати була просто в шоковому стані, зрозуміти її можна, вона б можливо теж голими руками би не змогла дати йому відпір.
  • Анонім

    Ну якщо доведуть ,що дід дійсно таке творив то на зоні його чекає "веселе" життя .Там таким зразу показують місце або біля параші ,або під нарами буде спати , а потім кожного дня важкі "трудові будні ".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 ТОП вакансій тижня з високими зарплатами та хорошими умовами 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up