Податківець отримував хабар в тернопільському барі

Податківець отримував хабар в тернопільському барі
Податківця, який отримав 20 000 грн хабара, затримали. Прокуратура вирішує, яку міру запобіжного заходу щодо нього обрати. Відповісти за поведінку свого працівника мають і його безпосередні керівники.

Про це все розповів під час брифінгу 3 лютого начальник головного управління Державної фіскальної служби в Тернопільській області (ГУ ДФС) Ігор Комендат.

- 2 лютого близько 21.30 в приміщенні бару "Маяк" у Тернополі задокументували факт отримання неправомірної вигоди в сумі 20 тис грн ревізором-інспектором Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС, - каже він. - На даний час ми це інтерпретуємо, як неправомірна вигода за зменшення суми донарахувань по акту документальної позапланової виїзної перевірки. Під час проведення огляду місця події відповідними службами, гроші в зазначеній сумі виявлені вилучили у фігуранта, а його 2 лютого одразу ж затримали. Досудове слідство проводить прокуратура Тернопільської області, а також вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження стосовно ревізора-інспектора за ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди.

- Зараз триває досудове слідство, далі прокуратура проводитиме слідство, буде визначений ступінь вини, на підставі цього ми будемо приймати відповідні рішення щодо його безпосередніх керівників, які будуть нести як мінімум дисциплінарне покарання, - зауважує Ігор Комендат. - Поведінка працівників наших територіальних підрозділів, несумісна з вимогами загальних правил поведінки держслужбовця, як при виконанні службових обов’язків так і у позаслужбовий час, є неприпустимою. Моя позиція в даному випадку незмінна. Вітаємо конструктивну критику від громадськості і готові до дискусії. 

До слова, у разі неправомірних дій працівників органів фіскальної служби, слід повідомляти про це на "телефон довіри", який працює щоденно в цілодобовому режимі за номером 23-63-92, а також за номерами 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ безпеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, каб.705, 707. Поскаржитись можна також за телефоном – 044-284-00-07. Лінія працює цілодобово. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Знайшли "козла відпущення" і пов'язали, а як на рахунок начальства, як на рахунок ще вище стоящих людей , які в окремих випадках самі заставляють рядових службовців вчиняти такі дії? А як на рахунок тих які крадуть мільйонами і мільярдами??? Тьфу бл*ть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up