Поліцейський побив тернополянина та розпилив сльозогінний газ йому в обличчя

Поліцейський побив тернополянина та розпилив сльозогінний газ йому в обличчя

Біля каси одного з магазинів Тернополя поліцейський у відповідь на некоректне висловлювання тернополянина на його адресу, вдарив його головою в ділянку носа. Конфлікт трапився 20 грудня 2016 року.

 

 

З'ясовування відносин продовжилось біля входу до магазину, де правоохоронець ще кілька разів наніс удари потерпілому, розпиливши сльозогінний газ йому в обличчя.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно інспектора роти батальйону Управління патрульної поліції у місті Тернополі за ч.1 ст. 125 КК України ( умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст. 126 КК України (умисне завдання удару, який завдав фізичного болю і не спричинив тілесних ушкоджень).

Підозрюваному у вчиненні злочинів за ч.125 та ч.1 ст.126 КК України повідомлено про підозру. Триває досудове розслідування, повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дерех Олех

    події були біля магазину Галичаночка, 2 обдовбані хлопаки, що стояли в черзі за працівником поліції спершу обзивали його ментярою, а тоді один попробував заломити йому руки. тоді і був використаний сльозогінний газ. вони двоє накинулись на працівника поліції, на вулиці намаглись кинути лицем в болото... сам був свідком цих подій. люди навпаки намагись захистити працівника поліції від цих двох виродків. але мабуть їхнє бабло більше рішає, раз вийшла така стаття
  • Igor Ber

  • Anonymous

    так виглядає, що інформація, подана в статті трохи не повна. не дуже віриться, що так було, можливо, щось в статті не договорюютьабо про якийсь епізод просто не знають. Цікаво побачити відео з магазину (якщо таке є) і почути коментар самого поліцейського, або його начальства.

    михайло reply Anonymous

    прокуратура щось приховує?
  • David Starr

    Не вірю! Отак за мат одразу головою і газ? Брехня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up