Щось не поділили. У Тернополі пасажир отримав стусанів від таксиста

Щось не поділили. У Тернополі пасажир отримав стусанів від таксиста
  • Опівночі у Тернополі, на вулиці Володимира Великого, трапилася сутичка між таксистом та пасажиром. Бунтар отримав стусанів, після чого потребував медичної допомоги.
  • Для з’ясування обставин та надання першої допомоги на місце події виїжджали медики та працівники поліції.

Як виявилось, компанія напідпитку вирішила поїхати додому після святкування. Викликала таксі, але таксист відмовився перевозити п’ять осіб в одному авто. Тоді молодий чоловік почав дебоширити і сталася бійка, розповідають нам очевидці події. До головного управління Національної поліції в області виклик з місця події надійшов уже від медиків о 23:36.

– Працівники швидкої повідомили, що тернополянин 1998 року народження отримав незначні тілесні ушкодження. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. На місці події працівники поліції з’ясували, що між водієм таксі та пасажиром виникла сутичка. Інформацію про виїзд та подію занесли до журналу єдиного обліку, – каже заступник начальника відділу комунікацій ГУ НП у Тернопільській області Андрій Василик.

Наразі постраждалий перебуває у лікарні. Його життю нічого не загрожує

Відео дня

 – Потерпілого госпіталізували з хімічними опіками від перцевого балончика та підозрою на черепно-мозкову травму, – розповіла заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

На запитання, що тернополянин робив на вулиці під час комендантської години, та працівник якої служби таксі потрапив у колотнечу – відповіді ми не отримали.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Любомир Федірко

    А комендантську годину вже відмінили
  • Вася Процюк

    Якщо таксист все зробив правильно то чого він покликав 20-30 своїх друзів також таксистів а сам головний герой таксист розмахував телескопкою. Хто не знає що то таке то зверніця до таксиста фірми 549 з позивним 344 він вам розкаже
  • Вася Процюк

    Шановна адміністрація групи якщо ви не знаєте про людей правду то не викладайте таких постів
  • Галина Гніденко

    Бо в комендантську годину треба сидіти в домаааа!!!!

    Даша Осинцева reply Галина Гніденко

    Галина Гніденко не будо ще комендантської

keyboard_arrow_up