Росіянин затовк на смерть чоловіка, з яким познайомився на автовокзалі у Тернополі

Росіянин затовк на смерть чоловіка, з яким познайомився на автовокзалі у Тернополі
  • Чоловіки спочатку пили на автовокзалі, згодом борщівчанин запропонував піти «відпочити» на природі.
  • Ювелірні прикраси зняті з жертви зловмисник продав за дві тисячі гривень, а мобільний залишив для власного користування. 

Вбивство з необережності та розбійний напад інкримінують тернопільські поліцейські уродженцю Росії.

36-річний росіянин відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень в одній з виправних колоній Миколаївської області. Вийшов 2010 року. З того часу особа без громадянства, принаймні так він себе називає, у пошуках пристановища кочував всією Україною, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

  • 14 квітня зловмисник разом  зі співжителькою прибули до  Тернополя зі Львова, - розповів начальник відділу комунікації Сергій Крета. - Жінка пішла шукати квартиру, а він залишився на автовокзалі. Зі свідчень зловмисника, там він і зустрів майбутню жертву – 49-річного жителя села Бурдяківці Борщівського району.

Незнайомців звела оковита. Спочатку пили на автовокзалі, згодом борщівчанин запропонував піти «відпочити» на природі. Так й опинилися поблизу вулиці Тихої в обласному центрі, де проходить залізнична колія.

Відео дня

Як насправді розвивалися події, що призвели до трагедії, поліцейські ще з’ясовують, бо на даний час є лише свідчення підозрюваного, адже 49-річного борщівчанина того ж дня було знайдено мертвим.

  • Факт смерті спочатку було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 ККУ з поміткою «природня смерть», - каже Сергій Крета. - А після судово-медичної експертизи з’ясувалося -  чоловікові допомогли попрощатися з цим світом.

Підозрюваний стверджує: новоспеченого товариша побив лише за те, що той не хотів його відпускати і наполягав, аби разом їхати на Борщівщину. Те, що в зловмисника виявилися належні жертві мобільний телефон і два золотих персні -  пояснює, мовляв, взяв без спротиву потерпілого.

 Того ж дня, як встановили поліцейські, ювелірні прикраси зловмисник продав невідомим особам за дві тисячі гривень, а мобільний залишив для власного користування. Його й вилучили правоохоронці.

  • Нині зловмисникові оголошено підозру за частиною першою статті 187 ККУ - розбійний напад  та частиною першою статті 119 ККУ – вбивство з необережності, - повідомив заступник начальника відділу СУ ГУНП в Тернопільській області Віталій Пушкар. - Його взято під варту. Триває досудове розслідування.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пустило

    Шо то є затовк?Якийсь спец.судово-медичний термін?Га?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up