Тернополянин «рішав» меддовідки на права і щоб відкосити від армії

Тернополянин «рішав» меддовідки на права і щоб відкосити від армії
  • Шахраю 52 роки. В нього знайшли чимало фото потенційних клієнтів разом з грошима «на допомогу».
  • Чоловікові вже повідомили про підозру та готується клопотання про застосування запобіжного заходу.

Тернополянин отримав неправомірну вигоду за медичні довідки.

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні заст. 369-2 КК України (Зловживання впливом) стосовно місцевого жителя.

  • Досудовим розслідуванням встановлено, що тернополянин вимагав та отримав неправомірну вигоду  у сумі 3750 гривень від жителя м. Тернополя, за вплив на осіб уповноважених на виконання функцій держави, щодо безперешкодного та швидкого отримання медичних довідок  щодо придатності до керування транспортним засобом та не вчинення дій відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Діяльність чоловіка викрили працівники прокуратури і поліції після отримання зловмисником неправомірної вигоди.

Відео дня

Як стало нам відомо, шахраєві 52 роки. Потенційним клієнтам він розповідав, що має знайомого медика. І той швидко видасть довідки «на права» і допоможе «захворіти», щоб не забрали до армії.

У нього знайшли чимало фото людей разом з грошима «на допомогу».

Учора, 24 квітня 2018 року, йому повідомлено про підозру та готується клопотання про застосування запобіжного заходу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    таку бляха людину втратили, ви хоч напишіть хто буде далі "рішалою" :) багато про те знають і так роблять, ну за військомат я не говорю, а за довідки на права.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up