Тернополянка повірила в легкий заробіток — натомість втратила 41 тисячу гривень

Тернополянка повірила в легкий заробіток — натомість втратила 41 тисячу гривень

Тернополянка потрапила в шахрайську пастку.

Правоохоронці Тернопільського РУП відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства від якого потерпіла мешканка обласного центру. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до протиправного, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами потерпілої в інтернеті вона знайшла оголошення про можливість легкого заробітку. Зв’язавшись з автором допису, чоловік запевнив жінку, що підзаробити можна. Для цього необхідно перейти за посиланням й заповнити реквізити її банківського рахунку. Після цього тернополянка мала здійснити транзакцію, а він поверне гроші вже з процентом. Однак бажаного підзаробітку жінка не отримала, натомість отримала сповіщення про списання з її карткового рахунку всіх заощаджень – майже 41 тисячі гривень.

За фактом шахрайства працівники Тернопільського РУП відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.
 
Вберегти власні кошти можна, для нього не потрібно пересилати гроші на рахунки невідомих. Слід пам’ятати, що кожного дня все більше громадян шукають легких спосіб, аби привласнити чужі заощадження, наголошують у поліції.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up