Тернополянка так загуляла у Франківську, що на три дні забула про сина

Тернополянка так загуляла у Франківську, що на три дні забула про сина

Пізно увечері 13 січня в поліцію зателефонував водій івано-франківського тролейбуса і розповів, що у нього в салоні перебуває хлопчик, який не знає, де його мама.

Про це в мережі повідомила начальник відділу превентивної діяльності Алла Бойчук.

- Як згодом виявилося, 9-річний Дмитрик приїхав до Івано-Франківська з мамою з Тернопільщини, - пише пані Алла. - Проте 32-річна жінка так захопилася «гостинами» у подруги, що зовсім забула про дитину.

Хлопчик кілька годин катався тролейбусом аж поки його по закінченні зміни не помітив водій.

Відео дня

Слід зауважити, що в поліцію про загублену дитину ніхто не повідомляв. Понад те, мама побачилася з сином лише учора увечері, через три (!) доби, у помешканні його бабусі – матері вже покійного Дмитрикового батька. 

- Проте забрати дитину додому жінці завадили поліцейські, оскільки з’ясувалося, що вона неналежно дбає про сина через надмірну пристрасть до алкоголю, - пояснила пані Бойчук. - Крім того, працівники ювенальної превенції довідалися, що ця сім’я вже перебуває у полі зору тернопільських поліцейських з цієї ж причини.

Сьогодні Дмитрика доправили до центру соціально-психологічної реабілітації для дітей у селі Мединя Галицького району. Тут він перебуватиме під наглядом вихователів та фахівців-психологів доки мама не створить удома належні умови для його проживання і виховання. А ще жінці належить довести відповідним службам свою спроможність виконувати батьківські обов’язки на належному рівні. 

Хочеться сподіватися, що ця історія матиме щасливе завершення і Дмитрикова мама таки зробить вибір на користь сина, а не згубної залежності від алкоголю. Додам, що через таких безвідповідальних батьків лише торік до центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей прикарпатська поліція доставила понад 100 неповнолітніх.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Білецький

    РСП
  • Герасимчук Ростислав

    Шмаровиння
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up