У Бережанах чоловік побив до смерті товариша по чарці

У Бережанах чоловік побив до смерті товариша по чарці

Житель Бережанщини відповідатиме перед законом за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Подія трапилася в райцентрі Бережани. До чергової частини місцевого відділу поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що за місцем проживання виявила бездиханним тіло 47-річного співмешканця.

Поліцейські з’ясували усі трагічні обставини. До смерті господаря будинку виявився причетним його знайомий, мешканець села Біще. Обидва чоловіки знайомі давно, обох об'єднувало кримінальне минуле та пиятика. Мешканець села часто гостював в помешканні бережанця, залишався ночувати. Конфлікт між чоловіками виник під чaс чергового застілля. Суперечка швидко переросла у побої - гість з кулаками накинувся на господаря оселі. Бив по голові, а коли потерпілий вже не рухався, залишив його на ліжку та подався спати у сусідню кімнату. Тяжко побитого чоловіка виявила співмешканка. Жінка спробувала його розбудити, однак той не подавав ознак життя. Вона зателефонувала у швидку та до поліції.

Медики констатували смерть потерпілого. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.  Поліцейські затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі оголосили йому про підозру в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого згідно частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу

Проводиться досудове розслідування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up